Arhidiaconul Mihail Bucă, slujitor în cadrul Patriarhiei Române, trece prin clipe cumplite şi solicită ajutor financiar. Fiica sa, diagnosticată cu leucemie

Mihail Bucă, arhidiacon al Patriarhiei Române, trăieşte una dintre cele mai cumplite experienţe pe care le poate trăi un părinte. Recent, fetiţa lui, Irene, a fost diagnosticată cu leucemie mieloblastică. Micuţa suferă, de asemenea, de Sindrom Down.

25 mai 2022, 10:20

Răvăşit după aflarea veştii, arhidiaconul Mihail Bucă şi-a găsit, totuşi, puterea să se concentreze pe tratamentele fetiţei, tratamente care să-i amelioreze bolile şi să-i aline durerile. Sunt, însă, extrem de costisitoare, iar familia nu dispune de posibilităţi financiare nelimitate. Mihail Bucă şi soţia lui sunt părinţii a cinci copii mici, fiecare cu nevoi care de care mai costisitoare. Irene este cel mai mic dintre copiii arhidiaconului. Prima ședință de chimioterapie a fetiţei poate avea loc chiar în această lună, astfel că tatăl are nevoie de ajutorul financiar al oamenilor de bunăcredință.

Astfel, pe numele micuței au fost deschise trei conturi, unde doritorii pot dona atât cât pot, iar  fiecare leu va fi utilizat pentru achitarea costisitorului tratament administrat în astfel de diagnostice.

Vin în fața voastră cu acest mesaj pentru că Irene are nevoie de sprijinul vostru. Pentru a beneficia de o asistență medicală de ultimă oră, dat fiind diagnosticul, dar și faptul că Irene suferă și de Sindromul Down, vă solicităm ajutorul material. În acest sens, am deschis trei conturi la BCR, unul în RON, unul în EURO și unul în USD. Donația se poate face prin transfer bancar.

𝘽𝙚𝙣𝙚𝙛𝙞𝙘𝙞𝙖𝙧: 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙩𝙖𝙣𝙩𝙞𝙣 𝙄𝙧𝙚𝙣𝙚 𝙀𝙘𝙖𝙩𝙚𝙧𝙞𝙣𝙖

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐑𝐎𝐍: 𝐑𝐎𝟎𝟗𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟖𝟕𝟏𝟕𝟏𝟎𝟐𝟒𝟒𝟔𝟎𝟎𝟎𝟐

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐄𝐔𝐑𝐎: 𝐑𝐎𝟕𝟗𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟖𝟕𝟏𝟕𝟏𝟎𝟐𝟒𝟒𝟔𝟎𝟎𝟎𝟑

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐔𝐒𝐃: 𝐑𝐎𝟓𝟐𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟎𝟖𝟕𝟏𝟕𝟕𝟏𝟎𝟐𝟒𝟒𝟔𝟎𝟎𝟎𝟒”, le-a transmis arhidiaconul internauților.

Citeste si De ce nu e bine să pupi icoanele. Părintele Calistrat: „Nu e un gest de credinţă superautentică. Nu faci decât să descompui cu saliva compoziţia chimică a culorilor”

Mihail Bucă este slujitor la Catedrala Patriarhală din București din anul 1997, iar vocea cu o tonalitate inconfundabilă este apreciată de milioane de credincioși ortodocși. Mihail Bucă a fondat grupul psaltic Tronos, alături de care a susținut concerte si turnee de pricesne, colinde și cântece patriotice atât în România dar și în străinătate.

Citeste si Părintele Calistrat dezvăluie secretul căsniciei trainice: „Femeia credincioasă sfințește pe bărbatul păcatos și bărbatul credincios sfințește femeia păcătoasă”