Arma cu care s-a împuşcat omul de afaceri Daniel Andrei, găsită pe un câmp

Poliţiştii vasluieni au găsit, după două zile de căutări, arma cu care s-a împuşcat omul de afaceri bârlădean Daniel Andrei, fost candidat la primărie. Pistolul a fost descoperit lângă un imobil părăsit de pe un câmp, anchetatorii spunând că, cel mai probabil, bărbatul a încercat să se sinucidă.

RomaniaTV.net
27 iul. 2012, 15:50
Arma cu care s-a împuşcat omul de afaceri Daniel Andrei, găsită pe un câmp

Arma cu care s-a împuşcat omul de afaceri bârlădean Daniel Andrei, fost candidat PP-DD la Primăria Bârlad la alegerile locale din iunie, a fost găsită de către poliţişti aruncată lângă un imobil părăsit din afara localităţii Simila, la nord de municipiul Bârlad, iar anchetatorii vor întocmi pe numele bărbatului dosar penal pentru uz de armă neletală fără drept.

„Din ancheta desfăşurată până în prezent se conturează tot mai clar tentativa de sinucidere a omului de afaceri din Bârlad. În ziua incidentului (25 iulie -n.r.), Daniel Andrei a fost observat de către un cioban prin zona unde ulterior s-a găsit arma, el fiind singur în maşina personală. O mare contribuţie la găsirea pistolului a avut un frate de-al omului de afaceri, care a obţinut informaţiile necesare de la Daniel Andrei. După finalizarea cercetărilor, inclusiv expertizarea balistică a armei, se va face şi încadrarea juridică a faptei, fiind vorba de comiterea infracţiunii de uz de armă neletală fără drept”, a declarat, vineri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Omul de afaceri Daniel Andrei, care deţine mai multe spaţii comerciale în municipiul Bârlad, a ajuns la spital, miercuri, având o plagă împuşcată în bolta palatină, provocată cu un pistol cu bile din cauciuc. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, le-a declarat anchetatorilor că arma s-a descărcat accidental în timp ce o curăţa în propria locuinţă.