Armata a fost trimisă într-un focar de coronavirus din Italia. HAOS făcut de zeci de bulgari care au vrut să fugă din carantină VIDEO

Italia a trimis Armata pentru a închide şi securiza o "zonă roşie" de lângă Napoli.  Aproape 50 de cetăţeni străini infectaţi cu noul coronavirus au încercat să fugă din carantina forţată. 

RomaniaTV.net
25 iun. 2020, 16:46

Aproape 700 de oameni, în majoritate cetăţeni bulgari, trăiesc în fostele locuinţe sociale ale municipalităţii din Mondragone, o localitate situată la 60 de kilometri nord de Napoli. Aceştia au primit luni ordin să nu-şi părăsească locuinţele din cauza suspiciunilor de contaminare cu noul coronavirus.

Nu mai puţin de 49 de persoane au fost testate pozitiv la noul coronavirus, după ce autorităţile italiene au lansat o campanie de depistarea a persoanelor infectate cu COVID-19, conform Agerpres.

Zeci de oameni au trecut joi dimineaţă de cordonul sanitar pentru a merge să protesteze în oraş.

Poliţia a intervenit pentru a-i întoarce din drum, fără violenţă. În schimb, preşedintele regiunii Campania, Vincenzo de Luca, a anunţat că a chemat în ajutor Armata.

Potrivit sursei citate, majoritatea rezidenţilor respectivi sunt muncitori agricoli bulgari, unii fără situaţie legală. Mai multe persoane infectate cu coronavirus s-au făcut nevăzute.

Doi români, ameninţaţi de mafioţi să le plătească o taxă de protecţie lunară: „Noi suntem clanul Carbone, daţi-ne banii”


loading...
Partenerii noștri