Armata a primit o OFERTĂ – BOMBĂ pentru marca Steaua. „Facem noi ECHIPĂ”

MApN a anunţat ca marca Steaua a fost evaluată la 57 de milioane de euro, insa chiar şi aşa există persoane care doresc să se înscrie la licitaţie.

10 mart. 2016, 18:40

Jean Pavel, fostul lider al galeriei steliste, a anuntat infiintarea unei societati care va incerca sa sublicentieze marca Steaua de la Armata. Pavel spune ca sunt deja 5.300 de persoane dornice sa se alature acestui proiect si a prezentat toate detaliile demersului.

CITEŞTE ŞI Steaua în insolvenţă. Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali

„Pana la finalul campionatului, vom avea o societate. Care se va inscrie la licitatie pentru a cumpara marca Steaua de la CSA. Luam brand-ul si adevaratii fani ai Stelei vor avea echipa. Ne vom cere dreptul de a juca in Liga I. Vom solicita federatiei sa retrogradeze pe FCSB si sa ne recunoasca dreptul de a juca in prima liga. FCSB sa se duca in liga a patra, a cincea, nu ne intereseaza”, a spus Jean Pavel pentru Fanatik.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali se retrage din fotbal dacă Steaua nu intră în grupele Champions League

„Avem deja 5.300 de adeziuni. Cand ajungem la 10.000, infiintam si societatea. Oricine poate sa vina langa noi. Suma minima este de 10 euro, iar cea maxima de 100.000 de euro. Nimeni nu va fi actionar majoritar. Avem oameni dispusi sa cumpere actiuni chiar si de mai mult de 100.000 de euro. Dar, repet, nu vom permite acest lucru pentru ca nimeni nu trebuie sa fie majoritar. Foarte multa lume ne sustine. Steaua va avea din nou echipa”, a mai spus Jean Pavel.

Armata a anuntat ca va organiza in urmatoarea perioada o licitatie pentru a ceda, in schimbul unei taxe anuale, marca Steaua.