Armata continuă războiul cu GIGI BECALI. Detalii BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ

Tribunalul Bucureşti a respins o cale de apărare a FCSB şi a amânat pentru 7 martie pronunţarea în dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Gigi Becali daune de 37 de milioane de euro.

31 ian. 2018, 08:22
Armata continuă războiul cu GIGI BECALI. Detalii BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ

Decizia nu va fi definitivă, putând fi atacată cu apel. Procesul a început în septembrie 2016, iar până acum au fost mai multe termene şi amânări. După ce a câştigat definitiv brandul Steaua, Ministerul Apărării Naţionale a solicitat în mod oficial să fie evaluată marca. În februarie 2016 a venit şi rezultatul evaluării, care a stabilit un nivel de 57,3 milioane de euro.

GIGI BECALI, primul proces câştigat cu FLORIN TALPAN. Ce a decis INSTANŢA

„Am urmat paşii logici şi legali, până să chemăm în instanţă FCSB pentru despăgubiri, am solicitat o evaluare a mărcii, abia apoi am intentat proces şi am şi stabilit acea sumă de aproape 37 de milioane de euro. Era absolut normal ca judecătorii să respingă excepţia FCSB, din acest moment e clar că vom câştiga, Becali să se pregătească să achite banii”, susţin juriştii clubului MApN pentru Gazetă.

Aceştia mai dezvăluie: „Prejudiciul a existat şi mai continuă şi astăzi! Şi acum pe site-ul şi pe Facebookul FCSB este scris în continuare Steaua Bucureşti, deşi aşa ceva nu e legal! Li s-a interzis folosirea acestui nume!”.