Armata înfiinţează noua STEAUA. Cine va fi FINANŢATOR

CSA Steaua a anunţat, zilele trecute, prin vocea juristului Florin Talpan, că va organiza o licitaţie internaţională pentru marca Steaua, în vederea înfiinţării unei echipe de seniori. regulamentele nu dau voie MApN să finanţeze cluburile profesioniste de fotbal, astfel că ministerul va ceda marca şi numele celor interesaţi să investească.

16 mai 2016, 13:20
Armata înfiinţează noua STEAUA. Cine va fi FINANŢATOR

Eduard Koler, afacerist în domeniul naval simembru al organizatiei masonice Rotary Club, sustine ca a infiintat deja o societate comerciala din dorinta de a prelua marca Steaua de la Armata. Koler a precizat ca procesul ar mai putea dura insa ceva timp intrucat Armata se judeca in continuare cu Gigi Becali, de la care ar spera sa obtina despagubiri in valoare de 130 de milioane de euro.

Tribunalul Bucureşti a dat verdictul: Gigi Becali poate păstra numele STEAUA

„Ei vor merge in Justitie. Armata nu poate sa cedeze. CSA nu are dreptul sa cedeze prin lege. Si ei nu pot sa cedeze niste lucruri pe care le detin, cu titlu gratuit, catre X sau catre Y, fara sa aiba niciun fel de castig. Numai ca lucrurile astea vor dura. Nu ne ramane decat sa asteptam pana cand se linistesc lucrurile si… Mie imi place ideea asta: vor face licitatie internationala. Vine cineva sa cumpere sigla, marca, sa inregistreze echipa, dar sa inregistreze echipa pe locul FCSB-ului, nu in Liga a 4-a sau a 5-a, cum voiau ei. E aberant: in 1999 dai locul 1 din clasament si te inregistrezi dupa 15 ani in Liga a 5-a. Pai? E o anomalie. Asteptam sa vedem ce se rezolva in justitie si dupa aceea… Noi, oricum… Societatea este facuta”, a spus Koler pentru ProSport.

Eduard Koler a precizat ca discutiile cu Armata privind preluarea marcii Steaua au demarat inca de anul trecut.