ARMATA plăteşte 53.000 DE EURO pentru ca CSA Steaua – Academia Rapid să se joace pe ARENA NAŢIONALĂ

CSA Steaua a anunţat că meciul cu Academia Rapid, din Liga 4, se va disputa, pe 14 aprilie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

30 mart. 2018, 08:15
ARMATA plăteşte 53.000 DE EURO pentru ca CSA Steaua – Academia Rapid să se joace pe ARENA NAŢIONALĂ

Cristian Petrea, comandatul CSA Steaua, a luat aceasă decizia după o întâlnire cu fanii.

„Am avut o întâlnire timp de o oră şi jumătate cu suporterii. Deşi fanii ar fi vrut să se dispute pe Ghencea, ca un meci de adio pe stadionul simbol, nu putem să jucăm acolo. Nu avem aviz ISU, aviz al Jandarmeriei, iar tabela şi instalaţia de nocturnă îi aparţin lui Gigi Becali”, a spus Petrea.

Veste TERIBILĂ despre RAPID. Decizie BOMBĂ luată de INSTANŢĂ

„În urma reanalizării arenelor de fotbal din Bucureşti, a solicitării echipei şi staff-ului tehnic de a avea fanii alături de ei şi, nu în ultimul rând, al interesului suporterilor stelişti şi rapidişti pentru un eveniment sportiv major, conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua a decis ca meciul etapei a XXIII-a, din cadrul Ligii a IV-a a Asociaţiei Municipiale de Fotbal Bucureşti, Steaua Bucureşti şi Academia Rapid să se dispute pe Arena Naţională.

Confruntarea va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, începând cu ora 20:00.

Steaua Bucureşti se află în acest moment pe a doua poziţie în clasament, cu 42 de puncte acumulate în 16 meciuri jucate, cu un meci mai puţin decât echipa Academia Rapid, care ocupă prima poziţie cu 44 de puncte.

În partida tur, confruntarea celor două rivale s-a încheiat cu o remiză, scorul final fiind 1-1, la capătul unui joc extrem de disputat. Pentru echipa noastră, a înscris golgeterul Alin Predescu, dintr-o lovitura de la 11m.

Menţionăm că ora de disputare a meciului se poate modifica în funcţie de partenerul media al evenimentului”, se arată într-un comunicat al CSA Steaua.

Gabriela Firea, anunţ-bombă despre Arena Naţională. „Cine a greşit, va plăti!”

Armata va achita 53.000 de euro pentru ca meciul să se joace pe Arena Naţională, tariful fiind unul standard. În această sumă sunt incluse mai multe taxe:13.000 de euro este suma cerută de PMB pentru stadion (indiferent de numărul inelelor solicitate), serviciile de operare ajung și ele tot la 10.000 de euro, firma de pază (300 de agenți) – 11.000 de euro, firma de curățenie (ALPAB) – 9.000 de euro.