Steaua, exclusă din campionat? Armata reclamă echipa lui Gigi Becali la UEFA

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a declarat că ministerul va reclama echipa lui Gigi Becali la UEFA dacă FRF nu o va exclude din Liga I pe campioana României.

24 feb. 2016, 18:40
Steaua, exclusă din campionat? Armata reclamă echipa lui Gigi Becali la UEFA

Florin Talpan a declarat că CSA Steaua cere în continuare la FRF și LPF retragerea echipei lui Gigi Becali din campionat.

„Cei de la Federația Română de Fotbal nu ne-au răspuns la o solicitare scrisă, pe care am trimis-o în iulie 2015. Am primit un răspuns, din partea unui reprezentant de-al lor, dar am rămas fără cuvinte. Văd că cei de acolo nu ne bagă în seamă, așa că ne vom adresa altor foruri. Deja am tradus niște acte și când totul va fi gata ne vom adresa și UEFA”, a declarat Florin Talpan la Digi Sport.

CITEŞTE ŞI MApN, anunţ oficial: MARCA STEAUA valorează 60 de milioane de EURO. Gigi Becali plăteşte DESPĂGUBIRI

Juristul CSA Steaua a explicat și cum poate decurge colaborarea în viitor cu echipa de fotbal patronată de Gigi Becali: „Dialogul cu FC Steaua este deschis, dar pentru acest lucru cei de acolo trebuie să-și schimbe denumirea la Registrul Comerțului și să achite daunele pentru folosirea neautorizată a mărcii Steaua. Acestea sunt condițiile în care se poate continua”.