Arme letale din ce în ce mai sofisticate în Coreea de Nord VIDEO

Ofiţerii serviciilor secrete din Coreea de Sud au găsit asupra unui criminal nord-coreean două stilouri şi o lanternă. Obiectele, aparent inofensive, s-au dovedit a fi arme letale.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 11:47
Arme letale din ce în ce mai sofisticate în Coreea de Nord VIDEO

Armata Coreei de Nord dispune de arme letale din ce în ce mai sofisticate. Un criminal nord-coreean, descoperit de serviciile secrete sud-coreene, avea asupra lui două stilouri şi o lanteră care se puteau transforma în obiecte extrem de periculoase, arată un material realizat de CNN şi citat de Adevarul. 

Stiloul poate declanşa un glonţ otrăvit, care odată ce intră în contact cu pielea îţi provoacă moartea în cateva clipe. Lanterna, deşi pare inofensivă la prima vedere, este dotată şi aceasta cu trei gloanţe. „N-am mai văzut o armă ca asta. E nouă. Dacă te uiţi în partea din faţă, observi trei găuri. Este câte un glonţ în fiecare dintre cele trei găuri”, a declarat pentru CNN un oficial al serviciilor secrete din Coreea de Sud.

Agenţii sud-coreeni au testat obiectele găsite asupra criminalului si astfel au ajuns la concluzia că sunt arme letale cu precizie foarte mare.

Materialul CNN despre armele coreene