Arme şi mai multe cartuşe, îngropate în curtea unui bărbat din Dolj

O armă cu aer comprimat, o sabie, mai multe cartuşe şi aproximativ 60 de capse genofix au fost descoperite de poliţişti îngropate în curtea unui bărbat de 75 de ani din localitatea doljeană Drăgoteşti.

RomaniaTV.net
02 dec. 2012, 14:46
Arme şi mai multe cartuşe, îngropate în curtea unui bărbat din Dolj

Poliţiştii doljeni au făcut, sâmbătă, percheziţii la locuinţa unui bărbat de 75 de ani din localitatea Drăgoteşti, după ce au primit informaţii că acesta ar avea îngropate mai multe arme în curte, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, Amelia Căprărin, în urma percheziţiei au fost descoperite o armă cu aer comprimat, o sabie, dar şi mai multe cartuşe.

„A fost descoperită o armă cu aer comprimat de calibrul 4,5 milimetri, două cartuşe militare calibru 7,62×39 mm, nepercutate, patru cartuşe militare calibru 5,45×39 mm, nepercutate şi 58 de capse genofix, toate deţinute ilegal. Poliţiştii continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat Amelia Căprărin.

De asemenea, oamenii legii au găsit o sabie şi un arc, confecţionate artizanal.

Toate armele au fost ridicate în vederea cercetărilor, urmând a se stabili provenienţa acestora.