Armele care i-au aparţinut afaceristului Vasile Turcu au intrat în posesia statului, după ce au fost confiscate de procurori

La aproape opt luni de la moartea fostului acţionar dinamovist Vasile Turcu, judecătorii au decis confiscarea tuturor armelor care i-au aparţinut în mod legal afaceristului. 

RomaniaTV.net
29 sept. 2017, 09:01
Armele care i-au aparţinut afaceristului Vasile Turcu au intrat în posesia statului, după ce au fost confiscate de procurori

Procurorii şi poliţiştii au ridicat din casa lui Vasile Turcu, pe baza unui proces-verbal întocmit la data de 10 mai, o puşcă de vânătoare cu alice marca Mossberg, un pistol cu gaze ME 9 PARA calibrul 9 mm, dar şi 75 de cartuşe pentru puşcă şi alte 19 pentru pistol.

Armele au fost introduse în camera de corpuri delicte, iar Parchetul a solicitat Judecătoriei Sectorului 1 confiscarea acestora. Potrivit cancan.ro , magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au admis cererea procurorilor, astfel că armele fostului acţionar al echipei Dinamo au intrat acum în proprietatea statului. 

Afaceristul Vasile Turcu s-a spânzurat pe data de 1 Martie de o grindă în subsolul casei sale. Soţia sa l-a găsit şi a încercat să-l salveze. Fostul acţionar dinamovist a fost internat de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Creierul său rămăsese, însă, prea mult timp fără oxigen, astfel că Vasile Turcu a intrat în comă şi a mai trăit şapte zile, iar pe 8 martie medicii au pronunţat oficial decesul.