ARMENIA-ROMANIA. Lato l-a bătut pe Tătă. Cum se mai distrează tricolorii în cantonament VIDEO

Tricolorii dispun în Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia și de o sală de recreere. Aici, jucătorii se pot relaxa după antrenamente jucându-se pe Playstation sau duelându-se la o partidă de biliard sau de tenis de masă. De asemenea, tot acolo fotbaliștii pot juca mai multe jocuri de societate.

06 oct. 2016, 09:04
ARMENIA-ROMANIA. Lato l-a bătut pe Tătă. Cum se mai distrează tricolorii în cantonament VIDEO

După antrenamentul solicitant de miercuri, Ciprian Tătărușanu și Iasmin Latovlevici s-au distrat la o partidă de Jenga, un joc de îndemânare în cadrul căruia jucătorii scot pe rând câte o piesă dintr-un turn construit din 54 de piese din lemn. Fiecare piesă care este scoasă trebuie pusă în partea de sus, creându-se astfel o construcție mai înaltă, dar mai instabilă. Cel care trântește turnul pierde jocul.

Cei doi s-au contrat amical pe parcursul distracție, iar alți colegi, Săpunaru, Dragoș Grigore, Bicfalvi și Adi Popa, au privit amuzați disputa dintre cei doi foști colegi de la FC Steaua București. Deși a fost prima oară când a jucat Jenga, Latovlevici a câștigat, spre dezamăgirea lui Ciprian Tătărușanu. “A fost vorba de norocul începătorului”, a spus portarul echipei naționale.