Armin Nicoară, anunţ surpriză legat de căsnicia lui: „Din păcate, ne despărțim”. Ce s-a întâmplat

Artistul a dezvăluit că va sta o perioadă separat de Claudia Puican, pentru că va pleca la Muntele Athos împreună cu formația lui, dar și cu alți membri ai familiei, loc unde femeile nu au voie.

02 apr. 2023, 08:26
Armin Nicoară, anunţ surpriză legat de căsnicia lui: „Din păcate, ne despărțim”. Ce s-a întâmplat
Armin Nicoară şi Claudia Puican s-au căsătorit în Turcia

Armin Nicoară i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a anunțat că urmează să stea o perioadă departe de Claudia Puican. Celebrul artist i-a speriat pe fanii săi, preț de câteva momente. Mai în glumă, mai în serios, Armin Nicoară i-a șocat pe toți atunci când a vorbit despre separarea de Claudia Puican.

„Da, din păcate ne despărțim. Rupem relația noastră, pentru că eu nu pot să mai stau alături de Claudia, pentru că îi e foame toată ziua și mi-a mâncat zilele”, a spus Armin Nicoară, în emisiunea Teo Show.

Cel mai probabil, pentru că este 1 aprilie, artistul a vrut să glumească legat de o posibilă despărțire de soția lui. Totuși, preț de câteva momente, saxofonistul i-a șocat pe mulți, pentru că foarte serios a spus că se desparte de cântăreață. Apoi, acesta a continuat fraza în stilul caracteristic. Foarte glumeț din fire, Armin Nicoară a dezvăluit că partenera lui de viață „i-a mâncat zilele”.

Artistul a dezvăluit că va sta o perioadă separat de Claudia Puican, pentru că va pleca la Muntele Athos împreună cu formația lui, dar și cu alți membri ai familiei. Este cunoscut deja că la Muntele Athos nu au voie femeile, așa că artista va sta acasă.

Armin Nicoară și Claudia Puican, urmăriți în propria casă de un bărbat periculos: „Era ora 2 noaptea, am înlemnit!”

„După cum știe toată lumea, la Muntele Athos au voie doar bărbații. Vom pleca într-un număr de 18 persoane, cu toată formația, neamuri, unchi. Plecăm pentru că noi nu prea ajungem pe la biserică. Noi sâmbătă, după evenimente, terminăm dimineața. Trebuie să îi dăm și lui Dumnezeu ce îi place. Am ales să mergem, fiindcă e și Postul Paștelui”, a mai spus Armin Nicoară.

Adevărul despre căsnicia Georgianei Lobonț și relația cu Armin Nicoară

Citește și: FOTO: Cum au fost văzuți Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, după ce cântărețul a declarat că are fantezii cu nașa, iar ea a fost în scandal de divorț

Georgiana Lobonț a vorbit pentru prima oară deschis despre informațiile privind divorțul de Rareș Ciciovan, dar și despre speculațiile legate de Armin Nicoară. Vedeta a dat cărțile pe față, după ce la începutul anului s-a scris pe toate canalele despre separarea sa de bărbatul cu care are doi copii. La începutul acestui an, vestea că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan ar fi în pragul divorțului a făcut valuri în showbiz și în mass media. Totul a pornit de la o declarație a lui Rareș Ciciovan, venită într-un moment în care cei doi erau, de fapt, împreună într-o vacanță în Maldive. Ba chiar pozau foarte fericiți împreună, în timp ce în țară scandalul lua amploare.