Armin Nicoară și Claudia Puican, urmăriți în propria casă de un bărbat periculos: „Era ora 2 noaptea, am înlemnit!”

Armin Nicoară și Claudia Puican au fost urmăriți de un individ periculos în propria casă, chiar în toiul nopții.

31 mart. 2023, 13:33
Armin Nicoară și Claudia Puican, urmăriți în propria casă de un bărbat periculos: „Era ora 2 noaptea, am înlemnit!”
Armin Nicoară și Claudia Puican au fost urmăriți de un individ în casă

Armin Nicoară și soția lui, Claudia Puican, au trecut prin clipe de groază. Cei doi și-au dat seama că sunt urmăriți de către un individ periculos, chiar în propria casă. Chiar dacă sunt destul de discreți, o simplă filmare l-a ajutat pe individul dubios să le afle adresa și să le invadeze intimitate.

„Am avut câteva probleme și pot să le spun. Din greșeală, într-o zi s-a filmat ușa casei mele, unde stau la Claudia acum și ne-am trezit cu un invitat surpriză. La ușă, într-o noapte, Claudia era la studio și i-am zis că nu mai stau cu ea la studio, era ora 2:00 noaptea. Am plecat acasă, am intrat cu mașina în subteran, iar când m-am dus la ușa de la subsol am văzut un (…) la ușă.

Citește și: FOTO: Cum au fost văzuți Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, după ce cântărețul a declarat că are fantezii cu nașa, iar ea a fost în scandal de divorț

Mă duc la lift și văd că era oprit la etajul 6, am urcat și am văzut becul de pe scară aprins și mi-am dat seama că nu e OK. Când să deschid ușa la casă, cineva în fața ușii mele. În momentul ăla mi-a picat tavanul în cap, deci am avut un șoc. Am închis repede ușa, iar persoana respectivă a luat-o la fugă”, a povestiti Armin Nicoară, pentru Antena Stars.

Mai mult, bărbatul l-a contactat pe Armin Nicoară prin telefon, iar când a fost întrebat care este motivul pentru care îl urmărește pe artist, acesta a dat un răspuns șocant.

Citește și: Armin Nicoară, atacat violent de fratele Andrei Măruţă. E scandal monstru: „Asta face generația nouă!”

„Am și primit mesaj pe telefon după, mi-a scris că vrea să vorbească ceva cu mine. Mi-a spus că a fost în urmă cu o seară la noi, iar eu am înlemnit! Am intrat în conversație cu persoana respectivă, pentru că voiam să știu cu ce ocazie mă urmărește pe mine la ora 3 noaptea.

A început să spună că ne urmărește pentru că ne vrea binele și a început să-mi spună tot ce fac eu în casă, adică a stat la ușă și a ascultat tot ce am făcut eu”, a declarat artistul.