Armin Nicoară, ghimpe în coasta unei vedete de la Kanal D. De ce nu-l suportă deloc pe saxofonist: „Greu de spus”

Vedeta Kanal D de la Insula de un milion a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Armin Nicoară în emisiunea filmată în Republica Dominicană.

06 apr. 2024, 11:47
Armin Nicoară, ghimpe în coasta unei vedete de la Kanal D. De ce nu-l suportă deloc pe saxofonist: „Greu de spus”
Scandalurile se țin scai de Armin Nicoară

Vedeta Kanal D care a particpat la Insula de un milion a dezvăluit totul despre conflictul cu Armin Nicoară. Cei doi nu s-au înțeles absolut deloc la început, iar acum s-a aflat și de ce.

Este vorba despre Carina, tânăra pe care publicul a descoperit-o mai întâi în emisiunea Bravo, ai stil. Timișoreanca s-a reîntors în atenția publicului, de data asta într-un reality-show de supraviețuire.

Citește și: Claudia Puican se bucură de suferința lui Armin Nicoară, aflat la „Insula de 1 milion”: „Avea nevoie să îi dea viața o lecție. L-am ținut prea mult în puf”

Din păcate, Carina a rezistat mai puțin la Insula de un milion decât la Bravo, ai stil, pentru că a fost recent eliminată. Aceasta a povestit, printre altele, de ce nu l-a plăcut foarte mult pe Armin Nicoară în competiție, la început, și cum a reușit, în cele din urmă, să-l accepte în grupul său de prieteni.

Întrebată cum l-a perceput pe artist în junglă, într-un mediu complet diferit pentru acesta, Carina a fost cât se poate de sinceră: Greu de spus. Este un băiat foarte ok, cu care la început am avut contre. El face niște glumițe… Dar când am ajuns să îl cunosc mai bine, mi-am dat seama că nu este cu răutate. Mi-am dat seama că e total inofensiv. Nu m-a mai deranjat și l-am acceptat în grupul meu de prieteni”.

Citește și: Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, adevărul despre sarcină după ce a fost surprinsă cu burtica la vedere

Armin Nicoară, dedicație specială pentru noua sa prietenă

La plecarea din Dominicană, Carina a avut parte de o surpriză plăcută din partea lui Armin și a colegilor. Tânăra a primit o dedicație specială, iar sazofonistul a improvizat o melodie pentru cea cu care la început a fost în bețe.

„Într-un timp atât de scurt am început să legăm prietenii, să ne atașăm unii de alții. Și, da, m-am emoționat”, a declarat Carina în emisiunea „Secretele Insulei de 1 milion”.