Armin Nicoară, noi detalii despre presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și soțul ei: „Toată lumea a spus că s-ar fi certat din cauza mea”

Armin Nicoară și soția lui, Claudia Puican, au lămurit subiectul scandalului cu divorțul nașilor lor, Gabriela și Răzvan.

08 apr. 2023, 15:35
Armin Nicoară, noi detalii despre presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și soțul ei: „Toată lumea a spus că s-ar fi certat din cauza mea”
Armin Nicoară dezvăluie adevărul din spatele scandalului legat de divorțul nașilor

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut declarații despre relația lor, despre proiectele muzicale, despre cum au fost afectați de scandalul legat de divorțul nașilor, dar și despre cununia religioasă pe care au avut-o anul trecut.

Cei doi spun că se înțeleg mai bine ca niciodată, mai ales după cununie. Ea spune că Armin are în telefon poze indecente cu alte fete, dar nu o deranjează, preferând să îi ofere libertate soțului ei. În urma scandalului legat de presupusul divorț al Georgianei Lobonț, Claudia Puican spune că totul a fost o neînțelegere și că lucrurile au fost interpretate greșit.

Citește și: Schimb de replici usturătoare între Valentin Sanfira și Armin Nicoară: „Dacă te iau la subraț fug cu tine până afară”

Armin Nicoară, între soție și cumnată

Claudia are o soră foarte frumoasă pe care Armin Nicoară a remarcat-o imediat.

„Sora Claudiei s-a apucat recent de muzică și vreau să vă spun că este la fel de frumoasă ca și Claudia și acum vreau să pun că este un duel al surorilor. Pentru mine e un pic greu, pentru că nu știu unde să mă împart la Claudia sau la cumnata mea”, a declarat Armin pentru wowbiz.ro.

Scandalul divorțului dintre Gerogiana Lobonț și soțul ei a ținut presa pe vârfuri timp de câteva zile, toată lumea acuzându-l pe Armin că ar fi vinovat. Artistul a ținut să le explice tutror cum stau, de fapt, lucrurile.

Citește și: S-a aflat de ce a mers Armin Nicoară la Muntele Athos: „Aici e bine să te rogi, dacă vrei să faci copii. E bine să te rogi la Sfânta Ana”

„Sincer să vă spun nu am cum să mă bag în familia lor, chiar dacă sunt nașii mei, pentru că nu am de unde să știu. Poate noaptea dacă s-a întâmplat ceva între ei, pentru că pe plajă nu a fost nimic, cât am fost noi împreună. Eu nu am avut cum să fiu cu ei în pat, noaptea.

Am și filmat un videoclip când am luat-o în brațe pe Georgiana. Dar, vă spun, Rareș nu este gelos. Georgiana a declarat și eu am ieșit să mă apăr. Toată lumea a spus că s-ar fi certat din cauza mea, că Rareș ar fi zis că sunt gelos, că eu m-am dat la Georgiana sau invers”, a explicat Armin.

„Noi am fost 25 de persoane acolo. Fiecare cuplu făcea ce voia. Insula era foarte mare. Noi am fost cazați într-un colț, ei au fost cazați în celălalt colț. Ne-am întâlnit de 5 ori într-o săptămână cât am stat acolo. Niciodată nu am simțit că ar fi ceva între Armin și Georgiana. Georgiana îmi dă o stare foarte bună, ea ca om e prietenoasă, cu bună dispoziție, foarte ok”, a spus Claudia.