S-a aflat de ce a mers Armin Nicoară la Muntele Athos: „Aici e bine să te rogi, dacă vrei să faci copii. E bine să te rogi la Sfânta Ana”

Amin Nicoară este extrem de credincios. Acum se află pentru a doua oară pe Muntele Athos alături de membrii formației sale și de câțiva prieteni.

06 apr. 2023, 23:30
S-a aflat de ce a mers Armin Nicoară la Muntele Athos: „Aici e bine să te rogi, dacă vrei să faci copii. E bine să te rogi la Sfânta Ana”

Armin Nicoară a mers pe Muntele Athos pentru a se ruga să devină cât mai curând tată. El și soția sa, Claudia Puican, își doresc să aibă un copil și s-au rugat la Sfânta Ana, considerată ocrotitoarea familiilor și a celor care doresc să devină părinți. Armin Nicoară a mers la Mănăstirea Sfintei Ana de pe Muntele Athos pentru a se ruga și a achiziționa o icoană făcătoare de minuni, care să-i ajute să-și îndeplinească dorința de a avea un copil. El a întâmpinat obstacole pe drum, dar a ajuns la mănăstire și a participat la slujbă în speranța că rugăciunile sale vor fi ascultate și că va fi binecuvântat cu un copil alături de soția sa Claudia.

Armin Nicoară a izbucnit în plâns la TV. Tatăl lui a reacţionat după ce a fost acuzat că l-a traumatizat pe artist: „Toate au fost glume”

„Pentru că e și postul Paștelui și nu prea se fac evenimente, doar botezuri, am decis să plecăm puțin. De Paște vom merge la Ierusalim, dar înainte de asta, eu împreună cu toată formația, suntem un grup de 18 persoane, vom merge 5 zile pe Muntele Athos. Acolo au voie doar bărbații, femeile nu au voie, și după aceea vom pleca cu toții la Ierusalim și acolo ne vom întâlni și cu fetele, cu toată lumea. Pentru mine este a doua oară când merg pe Muntele Athos, pentru restul grupului este pentru prima dată. Se spune că pe Muntele Athos Dumnezeu nu primește pe oricine, pentru mine e o bucurie că sunt aici. Eu merg pe un anumit principiu, am o anumită gândire și  le-am  spus băieților care cântă cu mine că nu vreau să fim ca o simplă formație, ci ca membrii unei familii și dacă ținem toți post vreau cumva să ne curățăm sufletul. Tot anul mergem la evenimente, avem programul plin și acum dacă Dumnezeu ne dă atâta bine, trebuie cumva să răsplătim binele pe care îl primim și aș vrea să mergem cu toții pe Muntele Athos iar apoi la Ierusalim”, a povestit Armin Nicoară.

Armin Nicoară și Claudia Puican, urmăriți în propria casă de un bărbat periculos: „Era ora 2 noaptea, am înlemnit!”

”Nu există drum până la această mănăstire și se spune că aici e bine să te rogi, dacă vrei să faci copii. E bine să te rogi la Sfânta Ana. Unii dintre noi nu am stat cu grupul că voiam să ajungem la slujbă, apoi ne-am rătăcit, nu am mai știut cum să ne găsim. Eu îmi doresc să am un copil cu Claudia, iar când am auzit că această icoană e făcătoare de minuni pentru cei care vor copii, am venit. Uitați cum arată și icoana și am achiziționat-o…”, a spus Armin Nicoară pentru Antena Stars.

Rugăciunea pe care o rostește se adresează lui Dumnezeu, cerându-i să-i îndeplinească dorința de a deveni părinte și să-i deschidă pântecele soției sale, pentru a avea un copil pe care să-l închine Bisericii.

”Doamne Dumnezeule, Atotţiitorule, Cel ce numai cu cuvântul Tău ai făcut cerul şi pământul cu toate cele ce sunt într-însele; Dumnezeule, Cel ce ai zis făpturilor Tale să crească şi să se înmulţească, Tu cel ce ai binecuvântat pe Sara, soţia lui Avraam, şi la bătrâneţile ei a născut pe Isaac, şi ai dăruit Anei, ce era stearpă, pe Samuil Prorocul şi alţi copii, dă-mi şi mie roadă pântecelui meu, şi nu mă lăsa să rămân pururea de ocară şi urgie oamenilor. Adonai, Doamne Savaot, Tu Care ştii ocara nerodirii mele, dezleagă-mi durerea inimii mele, deschide pântecele meu, şi pe cea neroditoare arat-o roditoare cu Atotputernicia Ta… Şi orice voi naşte: fecior ori fecioară, o voi închina Sfinţiei Tale cu toată inima, dăruind-o Bisericii Tale pentru a-Ți sluji pururea acolo.”