Armin Nicoară nu se mai însoară cu Claudia Puican. Motivul pentru care nunta a fost amânată

Armin Nicoară nu se mai însoară cu Claudia Puican. Chiar dacă era unul dintre cele mai aşteptate evenimente, artistul plănuise o petrecere fastuoasă, cu peste 1000 de invitaţi, nunta a fost amânată.

06 sept. 2021, 17:14
Armin Nicoară nu se mai însoară cu Claudia Puican. Motivul pentru care nunta a fost amânată
Armin Nicoară nu se mai însoară cu Claudia Puican

Armin Nicoară

nu se mai însoară cu Claudia Puican. La începutul anului, Armin Nicoară preciza că are de gând să organizeze nunta de 5 stele, pe stadionul din Timișoara. Interpretul și partenera lui aveau în plan să invite 1000 de persoane la eveniment și se vedeau cununați de cinci perechi de nași.

Armin Nicoară nu se mai însoară cu Claudia Puican

Întrebat când va face marele pas cu femeia care îi este alături de câțiva ani, Armin a spus că este foarte ocupat, şi-a luat multe angajamente, iar din acest motiv amână nunta.

Când mă vor ajuta și pe mine timpul și vremea. De două luni, eu nu am mai ajuns acasă. Avem reality-show, iar echipa nu a reușit să țină pasul cu mine, din cauza evenimentelor pe care le am. Nimeni nu a  crezut că am eveniment de luni până duminică. Încă funcționez la capacitate maximă datorită adrenalinei, mă ține pe picioare”, a declarat artistul pentru Cancan.ro.

Citeşte şi: Dosar penal după o nuntă cu 1700 de persoane, în Satu Mare. La petrecere au cântat Vlăduţa Lupău, Andra şi Armin Nicoară

Boala de care suferă Armin Nicoară

Celebrul saxofonist Armin Nicoară se luptă de ani de zile cu diabetul. El a mărturisit în fața întregii lumi momentele grele prin care a trecut, în special o comă diabetică. El a povestit că în momentul în care a aflat că are diabet, a simtțit că viața lui s-a încheiat și nu o accepta.

Pentru mine a fost gata. Simțeam că viața mea aici s-a încheiat. A fost un chin pentru mine, nu mai suportam durerea. Plângeam de fiecare dată când îmi făceam injecția cu insulină. Nu acceptam să fac ceea ce-mi zic doctorii. Am ajuns la un moment dat, în loc de patru infecții pe zi, să-mi fac una pe zi, una la două zile. De atunci au început complicațiile.

Când am ajuns la spital, eu nu mai eram. Eu am crezut că e un vis, cred că am plecat în lumea de dincolo.. M-am văzut pe patul de spital. Am văzut o lumină albă, era o imagine blurată, dar acolo a fost ultimea mea imagine, mi s-a tăiat de tot filmul”, a povestit Armin Nicoară la Teo Show.