Dosar penal după o nuntă cu 1700 de persoane, în Satu Mare. La petrecere au cântat Vlăduţa Lupău, Andra şi Armin Nicoară

Dosar penal după o nuntă cu 1700 de persoane, în Satu Mare. Poliţiştii şi procurorii au deschis, marţi, un dosar de cercetare penal pentru combaterea zădărnicirii bolilor. De asemenea, organizatorul evenimentului a fost amendat cu 5.000 de lei.

31 aug. 2021, 15:03
Dosar penal după o nuntă cu 1700 de persoane, în Satu Mare. La petrecere au cântat Vlăduţa Lupău, Andra şi Armin Nicoară
Dosar penal după o nuntă cu 1700 de persoane

Dosar penal după o nuntă cu 1700 de persoane. ”În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii referitoare la desfăşurarea unei nunţi la data de 30.08.2021, pe raza localităţii Târşolţ, la care ar fi participat aproximativ 1.700 de persoane, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Gherţa Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis, marţi, IPJ Satu Mare.

Citeşte şi: Scenariu roşu anunţat de autorităţi. Se închid restaurantele şi cinematografele. LISTA RESTRICŢIILOR

Sursa citată a precizat că poliţiştii efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a se lua şi alte măsuri dacă se vor impune.

Totodată, organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020”, au mai precizat poliţiştii.

Dosar penal după o nuntă cu 1700 de persoane

Potrivit Presasm.ro, nunta a avut loc într-o sală de evenimente şi a reunit peste 1.700 de participanţi, iar atmosfera a fost întreţinută de Vlăduţa Lupău, Armin Nicoară, Ancuţa Anghel, Angela Rusu şi Andra.

Mirii au făcut anul trecut cununia civilă şi cea religioasă, urmate de petreceri sparte de poliţişti, întrucât astfel de evenimente erau interzise.

Chiar şi acum, numărul maxim de persoane care pot participa la evenimente private este de 400, dacă toţi participanţii sunt vaccinaţi, au trecut prin boală sau au fost testaţi.

În localitatea unde a avut loc evenimentul rata de infectare este de 2,21 la mie, fiind impuse restricţii în derularea evenimentelor şi funcţionarea operatorilor economici.

https://www.youtube.com/watch?v=yMDH9fJa9ys&feature=youtu.be


loading...