Armin Nicoară, prima reacție după anunțul despărțirii: „Mie îmi place să fiu plecat de acasă, cu lunile dacă se poate”

Armin Nicoară, prima reacție după anunțul despărțirii. Cei doi formează un cuplu de peste șapte ani, iar recent, au făcut un anunț care i-a șocat pe fani. În urma mai multor discuții și nepotriviri, au decis să se separe din punct de vedere profesional, spre surprinderea internauților.

27 sept. 2023, 11:01
Armin Nicoară, prima reacție după anunțul despărțirii: „Mie îmi place să fiu plecat de acasă, cu lunile dacă se poate”
Armin Nicoară, prima reacție după anunțul despărțirii

Armin Nicoară, prima reacție după anunțul despărțirii. Artistul nu a oferit declarații despre acest subiect până de curând, când a lămurit întreaga situație. Saxofonistul și soția lui sunt de nedespărțit, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Ei merg la majoritatea evenimentelor împreună și au o relație foarte sudată.

Citește și: Armin Nicoară, dezvăluiri emoționante despre eforturile uriașe pe care le fac el și Claudia Puican pentru a deveni părinți: „Eram în depresie pentru că știam că trebuie să merg la aceasta intervenție”

Armin Nicoară, prima reacție după anunțul despărțirii

Armin Nicoară a hotărât să lămurească întreaga situație și a mărturisit că era vorba despre despărțirea pe plan profesional, pentru că el și Claudia vor să aibă programe diferite. Personal, formează în continuare un cuplu și speră să rămână așa până la sfârșitul vieții.

S-a zvonit că ne despărțim, dar a fost contextul greșit. Nu am spus că ne despărțim în relație, ci doar ne separăm cu evenimentele. Noi cântăm împreună, știți care este situația la noi. Ea vrea să meargă pe programe.

Mie îmi place să fiu plecat de acasă cu lunile dacă se poate. Ea ar vrea să doarmă mai mult, ar vrea să nu mai fie mereu prin hoteluri, ar vrea să se ocupe și de treburile ei. I-am spus să ne separăm un pic, i-am zis să spună cum ar vrea programul, cum îi convine ei.

Eu aș putea să cânt de luni până duminică. Între timp, aș putea să caut o altă solistă sau nu știu…Dar, ne separăm deocamdată ca sa îi fie și ei bine. Nicidecum nu este vorba de despărțire în cuplu!”, a declarat Armin Nicoară, pentru Playtech.ro.