Vestea momentului în showbiz. Armin Nicoară și Claudia Puican se vor separa. Anunțul a fost făcut chiar de ei: „Nu prea am mai avut viață personală”

Armin Nicoară și Claudia Puican se vor separa. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de mai bine de un an au devenit soț și soție. Mai mult decât atât, pe lângă iubirea care îi leagă pe cei doi, artista și saxofonistul împărtășesc aceeași pasiune pentru muzică. Astfel, sunt mereu împreună, ceea ce le cam "sufocă" relația.

17 sept. 2023, 13:53
Vestea momentului în showbiz. Armin Nicoară și Claudia Puican se vor separa. Anunțul a fost făcut chiar de ei: „Nu prea am mai avut viață personală”
Armin Nicoară și Claudia Puican se vor separa

Armin Nicoară și Claudia Puican se vor separa. Cei doi artiști au mărturisit că în ciuda aparențelor nu duc o viață ușoară. Sunt mereu pe drumuri, muncesc foarte mult, iar acest lucru le afectează atât viața personală, cât și pe cea de cuplu. Astfel, s-au gândit să ia o decizie nu tocmai ușoară.

Citește și: Armin Nicoară a dat vestea cea mare: „Este însărcinată, suntem extrem de fericiți”. Saxofonistul va marca vestea într-un mod special

Armin Nicoară și Claudia Puican se vor separa

Armin Nicoară: Pot spune că nu prea am mai avut viață personală. Și în viața de cuplu e un pic mai greu. Lumea mă acuză că sunt prea glumeț, dar crede-mă că stăm 24 din 24, la evenimente, acasă și atunci clar eu sunt mai vorbăreț. Îmi place să mai schimb, să mai ies din atmosfera asta a noastră, nu-i deloc ușor. Viața noastră dacă am da-o cuiva, cred că ar claca psihic. Eu văd la Claudia. Sunt zile în care începe să plângă și îmi spune că e prea mult.

Claudia Puican: Eu nu știu să mă detașez și sunt ca un burete care absoarbe toată energia. Oboseala, nu ai un program echilibrat de masă, doar pe mașină, drumuri, mie îmi e greu. Mă gândesc bine la treaba asta, să ne separăm cumva, că stăm non-stop împreună. La un moment dat intervine monotonia și începi să te cerți. Am zis să mai mergem și separat.

Astfel, cei doi soți au luat decizia de a se separa din punct de vedere profesional. Armin vrea să ia exemplul părinților săi, care au o căsnicie de lungă durată, însă nu vor reuși dacă stau tot timpul împreună.

Ne vom separa pe plan profesional. Oamenii ne văd ca o echipă imbatabilă, dar dacă Doamne ferește ajungem să ne certăm în viața de cuplu sau să ne despărțim? Mai bine facem un pas înapoi. Vrem să luăm modelul părinților mei, care au o vârstă destul de înaintată. Mama cu tata sunt împreună de la 18 ani, iar tata avut o viață destul de grea în viața lui de business. Mama nici măcar nu cânta .”, a precizat Armin Nicoară, pentru WOWnews.

Claudia Puican și Armin Nicoară au făcut contract prenupțial

Nu mai este un secret pentru nimeni că cei doi au semnat un contract prenupțial înainte de a deveni soț și soție, însă de curând au dezvăluit și motivul pentru care au luat această decizie.

Ea își face banii ei. Când am făcut nunta, eu am făcut cu ea un contract prenupțial. Am zis fiecare cu treaba lui. Să nu apară discuții, să ne certăm, că eu am făcut mai mult”, a declarat Armin Nicoară.