Armin Nicoară, prins în offside! Claudia Puican a reacționat imediat după ce soțul ei a fost surprins în timp ce flirta cu Sindy la „Insula de 1 milion”! ”Verigheta, ce faci cu ea?”

Armin Nicoară a plecat în aventura vieții sale. Celebrul saxofonist și-a lăsat soția acasă și a plecat în Republica Dominicană pentru a participa la ”Inusla de 1 milion”. Cu toate acestea, se pare că artistul și-a luat cu el și vechile îndeletniciri, însă Claudia Puican îi urmărește cu atenție fiecare apariție la TV și îl taxează la cea mai mică greșeală.

18 mart. 2024, 09:42
Armin Nicoară, prins în offside! Claudia Puican a reacționat imediat după ce soțul ei a fost surprins în timp ce flirta cu Sindy la „Insula de 1 milion”! ”Verigheta, ce faci cu ea?”
Armin Nicoară, prins în offside!

Armin Nicoară, prins în offside! Soția lui Armin Nicoară a avut parte de un șoc atunci când a auzit declarațiile pe care soțul său le-a făcut unora dintre concurentele cu care se află la ”Inusla de 1 milion”.

Citește și Armin Nicoară i-a făcut avansuri lui Sindy la Insula de 1 milion: „Hai, ia-mă în brațe, nu-ți fie rușine”. Claudia Puican nu o să fie deloc încântată

Armin Nicoară, prins în offside!

Mai mult, în al doilea episod al emisiunii, l-a văzut pe soțul său că flirta cu Sindy, una dintre colegele sale pe care ar fi văzut-o într-o impostază incendiară.

Spre surprinderea tuturor, Claudia Puican a făcut haz de necaz și a publicat pe rețelele de socializare imaginile spumoase cu soțul său și colegele lui din Republica Dominiacă.

„Off, Doamne. Ia uite-l pe Armin! Verigheta, Armine, ce faci cu ea?”, a spus Claudia Puican în filmulețele pe care le-a publicat pe pagina sa de Instagram.

În ciuda reacției sale extrem de degajate față de atitudinea soțului său, fanii cuplului Puican-Nicoară știu că aceasta nu a fost de acord ca soțul său să plece în competiția din Republica Dominicană.

Înainte să participe la ”Inusla de 1 milion” Armin Nicoară a dezvăluit că soția s-a i-a dat un ultimatum și l-a atenționat că dacă nu se întoarce acasă cât mai repede se va despărți de el.

„O port în suflet, mai bine aici în suflet decât să-mi iau o fotografie și să n-o am în suflet. Am primit ultimatum, mi-a spus că dacă nu mă întorc acasă mai repede, pleacă de acasă, adică se desparte de mine. Din păcate sunt trist, da, mi-am dorit foarte mult să ajung la emisiunea asta, dar asta e situația, nu avem ce face”,  a spus Armin Nicoară despre Claudia Puican, în cadrul emisiunii prezentată de Cornelia Ionescu și Alex Nedelcu, potrivit wowbiz.ro.

Armin Nicoară i-a făcut avansuri lui Sindy la Insula de 1 milion

Armin Nicoară:

 „Hai, aici, lângă mine, te rog!”

Filip: „E a patra femeie la care te…”

Armin Nicoară: „Doamne, Sindy e pe primul loc pentru mine. Zi-ne, Sindy, ceva, zi-ne!”

Sindy: „Da, forță maximă.”

Armin Nicoară: „Forță maximă? Vei fi alături de mine?”

Sindy: „Nu știu, Armin, vedem dacă o să meriți, nu?”

 Armin Nicoară: „Nu pot să cred așa ceva… Ia-mă în brațe, te rog, hai, ia-mă în brațe, nu-ți fie rușine. Ea mi-a spus că ține la mine.”

Sindy: „A, da, te iubesc atât de mult, Armin…”

Armin Nicoară: „Ați auzit? Pentru asta, voi fi alături de tine.”

Citește și Claudia Puican și Armin Nicoară, reguli stricte când vine vorba de finanțe. Cum își gestionează banii în relație. „Băi, frate, am cheltuit destui bani. Mai cumpără și tu ceva”