Armin Nicoară rupe tăcerea despre „amantlâcul” cu Georgiana Lobonț: „Nașa mi-a dat un mesaj”

Armin Nicoară rupe tăcerea despre "amantlâcul" cu Georgiana Lobonț. Potrivit gurilor rele, cântăreața de muzică populară ar avea probleme în căsnicie și ar fi la un pas de divorț, iar finul ei, Armin, ar avea un rol important în acest scandal.

01 feb. 2023, 13:26
Armin Nicoară rupe tăcerea despre „amantlâcul” cu Georgiana Lobonț: „Nașa mi-a dat un mesaj”
Armin Nicoară rupe tăcerea despre "amantlâcul" cu Georgiana Lobonț

Armin Nicoară rupe tăcerea despre „amantlâcul” cu Georgiana Lobonț. Artistul a declarat că a fost luat cu forța în tot acest scandal, după ce lumea l-a acuzat că din cauza lui s-au despărțit Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Acesta a mai spus că nu are nicio legătură cu nașa lui, Georgiana Lobonț, iar el nu crede că ei s-au despărțit doar pentru că el a pupat-o în cadrul unui videoclip filmat pentru o melodie.

Citește și: Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, gesturi tandre în mașină, după scandalul cu soțul: „Hai, sărută-mă frumos”

Armin Nicoară rupe tăcerea despre „amantlâcul” cu Georgiana Lobonț

Cumva am fost târât în tot acest scandal, pentru că am fost acolo pe prima pagină, că Armin Nicoară a produs acest scandal și cumva e din cauza mea. Într-adevăr, am început seara un pic pe supărate, sunt picat psihic, pentru că nașa mi-a dat un mesaj, s-a luat cumva de mine că eu vorbesc. Eu nu vreau să mă bag în familia nimănui, adică nu cred că am vorbit nici după ce s-a întâmplat. Am vrut să stau liniștit, dar toată lumea mi-a dat mesaje că din cauza mea s-au certat ei.

Nu cred că un cuplu se desparte doar dacă eu mă duc și o pup. Cred că Georgiana se uită la noi și nu aș vrea să primesc, din nou, mesaje, să se ia de mine că eu vorbesc. Eu mă apăr pe mine, nu eu m-am băgat în familia nimănui. În fiecare familie dacă există vreo ceartă, să-și rezolve certurile și problemele.

Și dacă o pup pe nașa Georgiana, am mai pupat-o și pe nașa Roxana, acum Doamne iartă-mă, n-am făcut nimic rău. Am fost târât în acest scandal, Armin Nicoară mărul discordiei. Dacă era ceva, ieșea nașul Rareș în public și spunea că e vina mea. Eu cred că nu am făcut nimic”, a mărturisit cântărețul la Xtra Night Show, emisiune difuzată pe Antena Stars.