Triunghi amoros în Maldive? Armin Nicoară rupe tăcerea: „Se vede cum o sărut pe naşa Georgiana Lobonţ”

Celebrul saxofonist Armin Nicoară rupe tăcerea după ce gurile rele au spus că el ar fi motivul separării dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan.

18 ian. 2023, 09:22
Triunghi amoros în Maldive? Armin Nicoară rupe tăcerea: „Se vede cum o sărut pe naşa Georgiana Lobonţ”
Armin Nicoară rupe tăcerea

După șapte ani de căsnicie și doi copii împreună, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au decis să se despartă, iar presa mondenă a speculat că finul Armin Nicoară s-ar fi inflitrat în relaţie mai mult ca în videoclipurile siropoase Chiar dacă se aflau într-o escapadă alături de mai mulți prieteni, și, din primele imagini totul era la superlativ, se pare că acești nu au mai ținut cont de nimic și s-au despărțit.

”Vreau să lămuresc câteva probleme. Vreau să știți că nu mă bag în familia nimănui. Eu nu m-am băgat în relația nimănui, nu distrug nicio familie. Vreau să lămuresc de acum și pentru totdeauna și să intre tuturor în cap, celor care îmi lăsați comentarii că eu nu-mi iubesc soția, că îmi bat joc de Claudia. Pot doar să vă spun că am o soție extraordinar de frumoasă și de iubitoare și nu aș da-o pe nicio femeie din lumea asta.

Răsturnare de situaţie, ce se întâmplă cu divorţul dintre Georgiana Lobonţ şi Rareş: „Totul este bine, nu se desparte nimeni”

Nu mă cunoașteți, nu mi-ați cunoscut viața personală, așa că, v-aș ruga să fiți mai calmi când lăsați comentarii și când mă înjurați. Într-adevăr nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș sunt cu mine în Maldive, dar eu nu știu ce s-a întâmplat între ei. Nu au camera aproape de mine. Astăzi, nu i-am văzut pe plajă. Georgiana a avut foarte multe evenimente și a dorit să se relaxeze în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă. Rareș la fel, este impresarul Georgianei, și, eu cred că, dacă au o problemă și-o rezolvă între ei.

Armin Nicoară: ”Nu înseamnă că trebuie să mă condamnați că eu mă dau la Georgiana”

Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții, dar cred că-și pot rezolva problemele între ei, Nu mă mai băgați pe mine pe mine în discuție pentru că eu nu m-am băgat în familia nimănui. Eu colaborez cu Georgiana, asta este viața de artist. Când facem o melodie, ea este posibil să fie de dragoste, de orice. Noi jucăm un rol. Dacă Georgiana cântă o strofă de iubire, clar că nu poate să stea ca o stană de piatră. Trebuie să interacționăm. Am făcut un videoclip acum două zile și se vede cum o sărut pe Georgiana. În acea melodie se spune – sărută fetele și ce se mai spune acolo. Normal că eu am sărutat-o. Exact ce spune în melodie, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă condamnați că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac. Este nașa mea, ce ați vrea… să o înjur sau să mă iau de ea. Sau ce ați vrea?! Să nu conversăm?! Sper că m-am făcut înțeles și să auzim numai de bine”, a mai spus Armin Nicoară, potrivit Fanatik.ro.

Georgiana Lobonț alături de familia sa, dar și de alți prieteni au plecat într-o vacanță care se anunța de vis în Maldive. Asta până când, se pare că s-a rupt lanțul de iubire, și, pe nepusă masă cântăreața și soțul ei, Rareș Ciciovan au decis să pună punct mariajului și să-și spună ”adio”, aparent pentru totdeauna. Armin Nicoară, unul din finii cuplului, aflat și el pe insula exotică, face primele declarații după ce s-a zvonit că el ar fi de fapt cauza divorțului.

Cel mai recent video postat de Georgiana Lobonţ pe Instagram este unul în care apare alături de finul ei, Armin Nicoară, în care anunţă că vor lansa împreună o melodie nouă.

Primele declarații făcute de Rareș Ciciovan, după ce a anunțat divorțul de Georgiana Lobonț: „S-a terminat, e simplu!”

Într-un material realizat în urmă cu doar câteva săptămâni, Armin Nicoară și Georgiana Lobonț glumeau, cumva pe tema ”amantlâcului”, chiar în fața Claudiei Puican, soția din acte a safoxonistului. La momentul respectiv Armin Nicoară mărturisea: ”Am venit într-o locație splendidă, cu multe gagici frumoase. Cum să nu mă uit. O văd pe nașa mea, Georgiana Lobonț. Ea tot timpul este așa, mai pornografică și vine spre mine cu buzele ei senzuale. Tot timpul mi-am dorit să o sărut direct pe buze”.

Armin Nicoară vrea să se culce cu Daniela Crudu. O plătește deja pe Onlyfans: „O vreau la hotel. Păcat că e gravidă”. Soția îl încurajează

La care Georgiana răspundea: ”Își face dinadins buzele cu roșu închis, e perfectă m-a convins. Vai, vai, nașa mea (n.r. cântă și râde)”.

Jocul celor doi nu se oprea aici și saxofonistul continua: ”M-a întrebat cineva cu cine ai vrea să mergi acum într-o cameră de hotel? Și am spus – cu nașa Georgiana. Să nu se supere pe mine, dar adevărat vă spun (n.r. râde). Asta trebuie să o bucure pentru că este nașa mea frumoasă și extraordinară”.