Armin Nicoară și Claudia Puican, în culmea fericirii! Au dat fanilor vestea mult așteptată: „Am făcut toate demersurile, sunt deja trei ani”

Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă de trei ani să conceapă un copil, însă până în acest moment, nu au reușit. Cântăreața urmează tratamente în străinătate, iar medicii i-au recomandat să amâne procedura de fertilizare in vitro.

16 apr. 2024, 09:10
Armin Nicoară și Claudia Puican, în culmea fericirii! Au dat fanilor vestea mult așteptată: „Am făcut toate demersurile, sunt deja trei ani”

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o poveste superbă de dragoste și au un mare succes pe plan profesional, dar se simt incompleți din cauza faptului că în viața lor nu a apărut un copil.

Cei doi încearcă de mai bine de 3 ani să devină părinți, însă acest lucru nu este momentan posibil din cauza problemelor de sănătate ale saxofonistului.

Claudia Puican a vorbit deschis despre problemele pe care le întâmpină în încercarea de a deveni mamă.

„ Majoritatea oamenilor din generația noastră, nu știu ce se întâmplă, au probleme în a face un copil. Este problema la Armin, doar că noi am mai declarat și în urmă cu ceva timp, că am făcut toate analizele, toate demersurile, sunt deja 3 ani de zile de când încercăm să reușim să facem acest proces .”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Alina Ceuşan vrea să-şi tatueze numele celui de-al doilea copil pe picior: „O să vină semne”

 La ce soluții au apelat Armin Nicoară și Claudia Puican

Recent, cântărețul și partenera sa au apelat la serviciile unui reputat medic din Franța și trebuiau să facă o inseminare in vitro. Însă, cei doi au ratat programarea, asta pentru că artistul a decis să plece în Dominicană, așa că planurile au fost amânate. Armin a primit propunerea de a participa la Insula de 1 Milion, motiv pentru care a renunțat la programare și la visul de a deveni tătic.

„Am avut un ultimatum de la doctorul de la Paris, am riscat mult pentru această emisiune. Mi-a spus că dacă îl refuz și de data aceasta, pică înțelegerea. I-am spus Claudiei, că, cu riscul de a pierde programarea și rezervarea, aleg să mă înscriu la Insula de 1 Milion. A fost extraordinar de dificil să iau această decizie, a trebuit să mă împart în două drumuri. Am fost atât de fericit că plec la concurs și în ultimele zile să primesc așa o încărcătură negativă, astfel încât să nu mai merg.

Am plecat cu sufletul neîmpăcat. Toată lumea a fost speriată și îngrijorată pentru mine. Nu am avut glicemiile atât de bune de când am diabet, am stat foarte bine cu glicemiile în Dominicană.”, a mărturisit Armin Nicoară, la „Secretele insulei de 1 milion”.

Acum, recent întors din Republica Dominicană, saxofonistul a luat în calcul și varianta de a adopta un copil, însă până atunci, o să facă tot ce îi stă în putință să devină tătic pe cale naturală. Cei doi reiau planul inițial și urmează tratamentul celebrului doctor de la Paris.

„După Paște vom merge în Franța la doctor. De mici știm că nu e bine să faci un copil în Postul Paștelui. Pe Claudia e presiune din partea tuturor privind un copil. Eu o liniștesc, am încredere că o să fie din prima situația.

Dacă cumva, Doamne ferește se întâmplă vreo problemă, așa e soarta. Nu ne-am gândit să înfiem un copil, nu m-am dus atât de departe cu gândul. Eu tot am încredere, încerc până reușesc.”, a mai spus Armin Nicoară.

Citește și:  Deea Maxer, veste neașteptată despre copil la doar un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”