Deea Maxer, veste neașteptată despre copil la doar un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”

Deea Maxer a vorbit recent despre dorința ei de a deveni mamă pentru a treia oară. Vedeta a fost sinceră mereu când a venit vorba despre viața ei personală și nu s-a ferit nici de această dată să vorbească despre ce planuri de viitor are.

16 apr. 2024, 09:00
Deea Maxer, veste neașteptată despre copil la doar un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”

Deea Maxer a fost a vorbit despre posibilitatea de a-i oferi un copil partenerului său, Robert Drilea. Cei doi au împlinit un an de relație și sunt mai fericiți ca oricând.

Deea Maxer are o fetiță și un băiețel din mariajul cu Dinu Maxer, dar că își mai dorește un copil și cu Ronald Gavril. Vedeta a fost întrebată recent dacă vrea să își mărească familia, iar răspunsul a fost extrem de sincer.

Fosta parteneră a lui Dinu Maxer a povestit că, după nașterea fiicei sale, a trebuit să facă o intervenție care nu o mai lasă să dea naștere unui copil pe cale naturală.

Citește și Jador, mărturisiri neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Nu mă mai îmbrac cu ce vreau eu. Nu mai mănânc ce vreau eu”

Bruneta vrea să-și asume riscul să mai aibă un copil, în cazul în care își va dori și actualul partener acest lucru, dar în mod cert nu acum.

„Când am divorțat și eu m-am întrebat același lucru! Menirea femeii e să fie mamă, iar eu mi-am dorit copiii mai mult decât orice pe lumea asta! La nașterea Maysei, mi-au fost legate trompele din motive medicale. Pot rămâne însărcinată, dar nu natural și totuși cu anumite riscuri. Eu aș face asta pentru bărbatul iubit, însă ar fi o sacrificare a sănătății mele. Iubesc să fiu mamă și aș mai putea să mai am un bebe, însă acum dacă mă întrebi…rațional analizând, nu simt să fac asta, cel puțin câțiva ani de acum”, a fost mesajul postat de Deea Maxer pe Instagram.

Citește și Anamaria Prodan i-a cunoscut întreaga familie lui Ronald Gavril: „Cred eu că nimic nu este întâmplător pe pământul ăsta”

Bat clopote de nuntă pentru Deea Maxer și Robert Drilea. Ce spune fosta parteneră a lui Dinu Maxer despre o posibilă căsătorie: „Va veni momentul să fiu cerută”

Deea Maxer și Robert Drilea sunt împreună de aproape un an și pare că sunt mai fericiți ca oricând. Fanii celor doi se așteaptă ca aceștia să se căsătorească din moment în moment. Recent, fosta soția a lui Dinu Maxer a spus ce dorințe au ea și partenerul în ceea ce privește căsătoria.

„N-am luat în calcul dacă mă mai mărit sau nu. Dar probabil, într-o relație serioasă, dacă va veni momentul să fiu cerută, eu cred în căsătorie. E divină. Nu-i vorba de acte, ci de o asumare în fața divinității. Nu cred în actele semnate la cununia civilă, ci în căsătoria în fața lui Dumnezeu. Ca o asumare.”, a spus Deea Maxer pentru Cancan.