Armin Nicoară și Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Cei doi artiști sunt în culmea fericirii de când micuțul a apărut în viața lor

Armin Nicoară și frumoasa lui soție, Claudia Puica, sunt extrem de fericiți și parcurg una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Familia lor este acum mai bogată cu un membru.

04 oct. 2023, 16:56
Armin Nicoară și Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Cei doi artiști sunt în culmea fericirii de când micuțul a apărut în viața lor

Armin Nicoară și Claudia Puican au participat la un botez, unde au fost chiar nași. Cei doi au botezat un bebeluș, iar artistul nu s-a putut abține să nu o filmeze pe soția sa în timp ce îl ținea pe micuț în brațe, în biserică. Filmulețul a fost postat pe rețelele sociale chiar de artist, la secțiunea insta-story.

Armin Nicoară este un celebru saxofonist de la noi din țară, iar soția lui, Claudia Puican, este o cântăreață foarte cunoscută și îndrăgită. Recent, cei doi au împlinit un an de căsătorie.

Citește și: Armin Nicoară a dat vestea cea mare: „Este însărcinată, suntem extrem de fericiți”. Saxofonistul va marca vestea într-un mod special

Cu ocazia acestei zile speciale, ambii au transmis mesaje emoționante pe conturile lor de Instagram, unde fanii au scris sute de comentarii și le-au dat mii de aprecieri.

„Azi am împlinit 1 an de căsătorie în noua noastră casă și simt o bucurie profundă și împlinire în inimă. Alături de Armin, omul iubit, am ajuns să am tot ce îmi doresc. Știm că într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri, dar avem certitudinea că putem trece peste orice obstacol atâta timp cât ne iubim sincer”, a scris Claudia Puican.

Saxofonistul nu s-a lăsat nici el mai prejos și a transmis un mesaj plin de iubire în mediul online.

„La mulți ani! Astăzi sărbătorim 1 an de când am spus ‘Da’ alături de sotia mea frumoasă. A fost un an incredibil, plin de iubire, aventuri și zile frumoase petrecute împreună”, a scris Armin Nicoară.

Citește și: Armin Nicoară, dezvăluiri emoționante despre eforturile uriașe pe care le fac el și Claudia Puican pentru a deveni părinți: „Eram în depresie pentru că știam că trebuie să merg la aceasta intervenție”

Cei doi își doresc să devină părinți, iar acum sunt mai pregătiți ca niciodată, după ce saxofonistul a avut niște probleme de sănătate, care îl împiedicau să devină tată. Acum că lucrurile s-au îmbunătățit, își doresc să aducă pe lume un urmaș.


Calendar 2024
Calendar 2024