Armin Nicoară și iubita lui, clipe de panică! Totul a plecat de la boala saxofonistului: „Am fost de trei ori în comă!”

Armin Nicoară și iubita lui, Claudia Puican, au trecut recent prin clipe de panică după ce saxofonistul a uitat să-și facă insulina. După cum se știe, tânărul instrumentist suferă de diabet, astfel că este dependent de injecția cu insulină.

21 sept. 2021, 10:58
Armin Nicoară și iubita lui, clipe de panică! Totul a plecat de la boala saxofonistului: „Am fost de trei ori în comă!”

Armin Nicoară și iubita lui, clipe de panică! În trecut, artistul a ajuns în comă după ce a refuzat să-și continuie tratamentul pentru o perioadă.

Armin Nicoară și iubita lui, clipe de panică!

Armin și Claudia sunt logodiți, iar anul viitor urmează să facă nunta. La un moment dat au fost la un pas să-și spună adio, dar au trecut peste acele momente și relația lor este din ce în ce mai puternică. Totodată, de curând s-au gândit chiar și cum le-ar sta în postura de părinți. Cei doi au luat decizia de a-și expune viața într-un reality show la Antena Stars. Un moment tensionat a avut loc în cel mai recent episod cu cei doi, din cauza bolii de care suferă Armin Nicoară. Claudia Puican și-a dat seama că iubitul ei nu și-a făcut doza de insulină. Astfel, de aici și până la momente de panică nu a mai fost decât un pas. Și pentru că celebrul saxofonist își uitase geanta la un prieten, Armin și Claudia au alergat într-un suflet să găsească rapid aparatul și doza de insulină de care artistul avea nevoie! Claudia Puican avea în geantă o doză de insulină, dar aceasta era de ceva timp și stătuse în căldură. Atunci, Armin Nicoară a refuzat să o facă și a găsit, din fericire, în geanta sa o doză pe care o ținuse la rece.

Armin Nicoară nu se mai însoară cu Claudia Puican. Motivul pentru care nunta a fost amânată

Armin Nicoară a dezvăluit că a aflat că are diabet pe când avea doar 15 ani. Saxofonistul nu a vrut să accepte ideea că este bolnav și a mărturisit că a refuzat să-și facă injecțiile necesare, motiv pentru care a ajuns în comă. „A fost o perioadă foarte grea, pentru că eu am fost între viață și moarte, la 15 ani. Nu am vrut să accept boala, de ce, Doamne, tocmai pe mine, și am avut trei cazuri, am fost în comă și una dintre ele a fost foarte periculoasă. Nu mi-am făcut injecție, nu mi-am făcut ce trebuia”, a povestit Armin Nicoară.