Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după zece ani

Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după zece ani. Cei doi au reuşit să ajungă la o înţelegere cu privire la averea de 400 de milioane de dolari. Marți, un judecător din Los Angeles a ștampilat hotărârea finală.

29 dec. 2021, 23:39
Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după zece ani
Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver

Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver. Cei doi s-au despărţit la data de 1 iulie 2011, când aceasta a cerut divorţul, în urma veştii că Terminatorul a avut un copil, Joseph Baena, cu menajera lor, Patricia Baena.

Citeşte şi: Arnold Schwarzenegger dă de pământ cu Donald Trump: „A înșelat oamenii cu minciuni. Este un lider ratat. În curând va deveni irelevant”

Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver

Divorţul a rămas blocat timp de un deceniu din cauza „lipsei de motivaţie” a celor doi, dar mai ales din cauza averii uriaşe de unde nevoia unui acord complex pentru soluţionarea proprietăţilor, incluzând un conac şi o casă de vacanţă, dar şi a investiţiilor. În cele din urmă, au reuşit să-şi împartă averea în mod relativ egal, dar toate detaliile financiare au rămas confidenţiale.

Actorul a descris despărțirea de Maria Shriver drept „cel mai mare eșec” al său, asumându-și vina în totalitate.

Presa americană susține că despărțirea dintre celebrul actor și soția sa a fost mediată inițial de un judecător privat, însă era nevoie de o confirmare oficială pentru ca divorțul să intre în sistemul judiciar.

În luna mai 2011, la scurt timp după ce Arnold Schwarzenegger și-a încheiat ultimul mandat de guvernator al Californiei, Los Angeles Times a dezvăluit pentru prima dată că are un fiu, Joseph, cu Mildred Patricia Baena. Joseph s-a născut la doar o săptămână după ce Maria Shriver l-a născut pe mezinul cuplului oficial, Christopher, în 1997.

După ce am părăsit biroul guvernatorului i-am spus soției mele despre acest eveniment, care a avut loc acum peste un deceniu. Nu există scuze și îmi asum întreaga responsabilitate pentru durerea pe care am provocat-o. Mi-am cerut scuze Mariei, copiilor mei și familiei mele. Îmi pare cu adevărat rău”, a declarat actorul american Arnold Schwarzenegger, pentru The Times.