Arnold Schwarzenegger îşi cheamă fanii să distrugă lucruri cu tancul, în scopuri caritabile

Actorul Arnold Schwarzenegger militează pentru cauza copiilor defavorizaţi şi spune că pentru fiecare dolar donat va pune şi el aceeaşi sumă.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 12:01
Arnold Schwarzenegger îşi cheamă fanii să distrugă lucruri cu tancul, în scopuri caritabile

Într-o înregistrare video pentru campania sa publicitară, Arnie, aşa cum mai este alintat de către public Arnold Schwarzenegger, afirmă că, "după multă trudă", şi-a îndeplinit "visul de o viață: Să am în sfârșit propriul meu tanc. Uitați-vă la asta!"..., potrivit România TV.

Ei îi îndeamnă şi pe ceialţi să facă exact cum face el:"Voiai să te simți așa? Atunci, haide la Los Angeles și strivește lucruri cu tancul meu. Haide să strivim un taxi! Haide să strivim un pian! Am 66 de ani și am păstrat toate torturile. De ce? Pentru că voiam să le zdrobesc!", mai spune Arnie, "Terminatorul" transformat în politician.

 

 

Într-o înregistrare video pentru campania sa publicitară, Arnie, aşa cum mai este alintat de către public Arnold Schwarzenegger, afirmă că, „după multă trudă”, şi-a îndeplinit „visul de o viață: Să am în sfârșit propriul meu tanc. Uitați-vă la asta!”…, potrivit România TV.

Ei îi îndeamnă şi pe ceialţi să facă exact cum face el:”Voiai să te simți așa? Atunci, haide la Los Angeles și strivește lucruri cu tancul meu. Haide să strivim un taxi! Haide să strivim un pian! Am 66 de ani și am păstrat toate torturile. De ce? Pentru că voiam să le zdrobesc!”, mai spune Arnie, „Terminatorul” transformat în politician.