Arnold Schwarzenegger s-a autoizolat la domiciliu cu animalele sale de companie: poneiul Whiskey şi măgarul Lulu VIDEO

Arnold Schwarzenegger, actorul în vârstă de 72 de ani, a vorbit despre subiectul actual din întreaga lumea cu fanii săi, în special cu cei din California, spunându-le ce ar trebui să facă pentru a gestiona răspândirea acestui virus. 

RomaniaTV.net
17 mart. 2020, 14:21
Arnold Schwarzenegger s-a autoizolat la domiciliu cu animalele sale de companie: poneiul Whiskey şi măgarul Lulu VIDEO

În videoclipul pe care l-a postat, Arnold poate fi văzut hrănindu-şi animalele de companie cu morcovi, pe Whisky, poneiul şi pe Lulu, măgarul. Actorul austriac s-a autoizolat pentru a se proteja de virusul care crează panică, astfel că şi-a sfătuit fanii să facă acelaşi lucru pentru a trece cu bine peste această perioadă. 

„Cel mai important lucru este că rămâi acasă. Nimeni nu are voie să iasă. Mai ales cineva care are, de exemplu, 72 de ani. După ce ai trecut de 65 de ani, nu mai ai voie să ieși din casă în California. Deci rămânem acasă și mâncăm aici”, a spus Schwarzenegger. 

El i-a îndemnat și pe oamenii care îl urmăresc să evite adunările publice și, da, chiar și sălile de sport. Dacă fostul campion la culturism a spus să evităm săli de fitness, deocamdată, ar fi bine să ascultăm. Când vine vorba de săli de sport, știe despre ce vorbește. Este mai bine să facem exerciții fizice acasă sau în parcul local. 

Peste 182 de mii de oameni din întreaga lume au fost infectaţi cu coronavirus, iar 7 mii dintre ei și-au pierdut viața. China pare să aibă situația mai mult sau mai puțin sub control. Între timp, virusul continuă să se răspândească în SUA și Europa, ceea ce a determinat unele țări să închidă magazinele, barurile, restaurantele și școlile, precum și să blocheze granițele. SUA au mai mult de 4 mii de persoane infectate.

Citeşte şi: Animalele persoanelor infectate vor fi găzduite de ASPA

Schwarzenegger nu este singura celebritate care apelează la public. Cântăreața Taylor Swift şi-a rugat fanilor să-și sacrifice viața socială pentru binele tuturor. În timp ce Lady Gaga se autoizolează pentru a-și proteja părinții și bunicii. Ea i-a îndemnat şi pe ceilalţi să facă același lucru pentru a proteja persoanele în vârstă.