Arnold Schwarzenegger se simte fantastic, după ce a suferit o operaţie pe inimă

Vedeta de filme de acţiune Arnold Schwarzenegger a anunţat că a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă şi a dat asigurări că se simte "fantastic", relatează sâmbătă Reuters.

RomaniaTV.net
24 oct. 2020, 08:50
Arnold Schwarzenegger se simte fantastic, după ce a suferit o operaţie pe inimă

„Am o nouă valvă aortică, alături de noua mea valvă pulmonară de la ultima operaţie. Mă simt fantastic şi am ieşit deja la plimbare pe străzile din Cleveland”, a scris pe Twitter actorul din „Terminator”, fost guvernator al statului California.

Schwarzenegger, în vârstă de 73 de ani, a publicat pe reţelele sociale o fotografie cu el pe patul de spital şi a mulţumit personalului medical de la Cleveland Clinic.

Actorul, care s-a născut cu o malformaţie cardiacă, a suferit în 2018 o intervenţie chirurgicală de urgenţă pe cord deschis pentru înlocuirea unei valve pulmonare.

Schwarzenegger a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de cinema în anii 80, cu filme de acţiune precum „Conan the Barbarian” şi „The Terminator”, dar şi datorită comediei „Twins”.

În 2003, el a fost ales guvernator al statului California şi s-a remarcat prin politici de mediu. După ce şi-a încheiat mandatul, în 2011, a revenit pe platourile de filmare, apărând în „The Expendables 2”, precum şi într-o continuare a seriei „The Terminator”.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu a părăsit-o pe Lambada şi s-a însurat cu cea care ceruse ordin de protecţie împotriva lui


loading...