Arnold Schwarzenegger, ultimatum pentru Vladimir Putin! Ce le-a transmis celebrul actor fanilor săi din Rusia VIDEO

Arnold Schwarzenegger a înregistrat un mesaj video emoționant pentru fanii săi din Rusia și soldații trimiși de Kremlin în Ucraina, cerându-le să deschidă ochii față de propaganda lui Vladimir Putin.

17 mart. 2022, 19:57
Arnold Schwarzenegger, ultimatum pentru Vladimir Putin! Ce le-a transmis celebrul actor fanilor săi din Rusia VIDEO
Arnold Schwarzenegger, ultimatum pentru Vladimir Putin

Arnold Schwarzenegger, ultimatum pentru Vladimir Putin! Actor și fost guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger îi cere lui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina și le-a transmis soldaților ruși că viețile lor sunt sacrificate pentru „un război fără sens, condamnat de întreaga lume”.

Arnold Schwarzenegger, ultimatum pentru Vladimir Putin! Ce le-a transmis celebrul actor fanilor săi din Rusia

„Mă adresez vouă astăzi fiindcă în lume se întâmplă lucruri care vă sunt ascunse, lucruri oribile pe care trebuie să le știți”, a spus Arnold Schwarzenegger. „Tăria și inima poporului rus m-au inspirat dintotdeauna și din acest motiv sper că mă veți lăsa să vă spun adevărul despre războiul din Ucraina și ce se întâmplă acolo. Nimănui nu îi place să audă că guvernul său este criticat și înțeleg asta. Dar ca un prieten de mulți ani al poporului rus, sper că veți asculta ce am de spus. Știu că guvernul vostru v-a spus că acesta este un război pentru denazificarea Ucrainei. Nu este adevărat. Ucraina este o țară cu un președinte evreu al cărui tată a avut 3 frați uciși de naziști. Vedeți, nu Ucraina a început acest război; nici naționaliștii sau naziștii. Războiul a fost început de cei de la Kremlin”, a continuat celebrul actor.

Motivul enigmatic pentru care Klaus Iohannis nu îi rostește numele lui Vladimir Putin. De ce s-ar teme preşedintele României: „Ar fi o naivitate incredibilă!”

„Arnie” a vorbit despre legăturile sale apropiate cu Rusia încă de când era tânăr, povestind cum în 1961, la vârsta de doar 14 ani, a avut ocazia să dea mâna cu eroul său, Yuri Petrovici Vlasov, primul bărbat care a reușit să ridice 200 de kilograme deasupra capului. Actorul a descris apoi ce se întâmplă în momentul de față în Ucraina, vorbind despre bombardarea spitalului de copii și a maternității din Mariupol. „Este o criză umanitară! Guvernul rus nu și-a mințit doar proprii cetățeni ci și soldații. De ce vă sacrificați tinerii pentru propriile ambiții? Le cer poporului rus și soldaților ruși să înțeleagă propaganda și dezinformările cărora le-au căzut victime”, a transmis  Arnold Schwarzenegger, care a avut un mesaj şi  pentru Vladimir Putin: „Tu ai început acest război, tu îl poți opri!”.