Aroganţa lui Petrică Mîţu Stoian. Cine nu îi trecea pragul niciodată: „Îl cinsteam, cum se spune”

Aroganţa lui Petrică Mîţu Stoian. Artistul de muzică populară nu a avut copii, însă ţinea foarte mult la animale. Invitat la „Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, Petrică Mâţu Stoian a dezvăluit că i-a făcut câinelui său, un saint-bernard, o adevărată vilă.

18 nov. 2021, 18:54
Aroganţa lui Petrică Mîţu Stoian. Cine nu îi trecea pragul niciodată: „Îl cinsteam, cum se spune”
Aroganţa lui Petrică Mîţu Stoian

Aroganţa lui Petrică Mîţu Stoian. Dragostea pe care o împărtăşeşte pentru animale i-a adus artistului şi suferinţă.

Citeşte şi: E război total pe averea de un milion de euro a lui Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluirea surprinzătoare făcută de apropiații aristului. Care e adevărata miză!

Aroganţa lui Petrică Mîţu Stoian

La mine nu intră câinii în casă. Asta e singura lege! Câinele de masă mare trebuie să stea afară. I-am creat condiţii să se simtă bine. Are terasă şi sufragerie. Când îi e frig, intră şi doarme pe covoraş.

Era un caucazian adus de la Moscova, din familia ‘Favorit’. Când ajungeam la poartă, cunoştea motorul maşinii. De fiecare dată îi aduceam câte ceva. Îl cinsteam, cum se spune… Pur şi simplu s-a îmbolnăvit, a vomitat şi a murit. Seara m-am jucat cu el şi apoi s-a dus. Fără niciun semn…”, declara Petrică Mîţu Stoian, la Spynews.ro.

Cum arată casa de la Isverna a lui Petrică Mîțu Stoian

Interpretul de muzică populară vorbea cu doar câteva luni înainte de a se stinge din viață despre planurile pe care şi le făcuse în ceea ce privea terenurile din satul lui natal, Isverna, judeţul Mehedinţi.

Toată viaţa muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe, să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus.

Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii.

La Isverna este o zonă de munte, unde am casa părintească, iar căpşunile se fac mai greu. Culegem chiar şi în luna septembrie. Părinţii mei au murit, iar de acest lucru (n.r. de afacere) se ocupă o nepoată.

I-am spus la un moment dat «hai să punem căpşuni» şi aşa a rămas. La munte, unde atmosfera este mai rece, nu prea se coc în mai, se fac mult mai târziu, după cum spuneam, şi avem chiar şi în septembrie. Le vindem en-gros”, spunea artistul, pentru Click, în urmă cu cinci luni. (Vezi AICI imaginile)