Cum arată casa de la Isverna a lui Petrică Mîțu Stoian! Artistul o renovase complet și cultiva căpșuni pe care le vindea en-gros – FOTO

Petrică Mîţu Stoian era într-un punct al vieții când se gândea să se relaxeze mai mult și să o lase mai ușor cu munca.

18 nov. 2021, 14:51

Cum arată casa de la Isverna a lui Petrică Mîțu Stoian! Interpretul de muzică populară vorbea cu doar câteva luni înainte de a se stinge din viață despre planurile pe care şi le făcuse în ceea ce privea terenurile din satul lui natal, Isverna, judeţul Mehedinţi.

Cum arată casa de la Isverna a lui Petrică Mîțu Stoian! Artistul o renovase complet și cultiva căpșuni pe care le vindea en-gros – FOTO

Mîțu Stoian trăise pentru cariera lui, a muncit toată viaţa, iar în ultima vreme şi-ar fi dorit să stea mai departe de scenă şi să ducă o viaţă mai liniştită. Acesta spunea că ar fi vrut să se bucure de mai multe vacanţe şi să colinde lumea prin locuri prin care n-a apucat să meargă.

”Toată viaţa muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe, să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus. Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii.

La Isverna este o zonă de munte, unde am casa părintească, iar căpşunile se fac mai greu. Culegem chiar şi în luna septembrie. Părinţii mei au murit, iar de acest lucru (n.r. de afacere) se ocupă o nepoată. I-am spus la un moment dat «hai să punem căpşuni» şi aşa a rămas. La munte, unde atmosfera este mai rece, nu prea se coc în mai, se fac mult mai târziu, după cum spuneam, şi avem chiar şi în septembrie. Le vindem en-gros”, spunea artistul, pentru Click, în urmă cu cinci luni.

Surse apropiate artistului au dezvăluit că Mîțu Stoian investise o mică avere pentru a renova moșia de la Isverna.

Citește și: E război total pe averea de un milion de euro a lui Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluirea surprinzătoare făcută de apropiații aristului. Care e adevărata miză!