Aroganţă supremă! De ce îşi vinde Tzancă Uraganu Rolls Royce-ul! „Știți motivul! nu am ce să fac cu două Jeep-uri””

Manelistul și-a scos la vânzare unul dintre bolizii de lux pe care-i deține și a explicat și care sunt și motivele care-l determină să se despartă de mașina fabricate în 2022.

19 ian. 2024, 09:18
Aroganţă supremă! De ce îşi vinde Tzancă Uraganu Rolls Royce-ul! „Știți motivul! nu am ce să fac cu două Jeep-uri””

Tzancă Uraganu a decis să se despartă de una dintre mașinile de lux pe care le deține. Este vorba de Rolls Royce Culinnan din anul 2022. Manelistul a explicat pe rețelele de socializare și care sunt motivele care l-au determinat să se debaraseze de bijuteria pe patru roti: faptul că are prea multe mașini.

„Se vinde ROLLS ROYCE CULINNAN! Sau variante cu ROLLS ROYCE PHANTOM 2022! Așa cum am spus și nu am glumit… știți motivul, nu am ce să fac cu două Jeep-uri, pentru că am luat și Cadillac-ul acela și nu am ce să fac cu două. Mașina asta se vinde! Încă mai este în garanție mașina”, a spus artistul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Facebook.

De altfel la finalul anului trecut, manelistul și-a cumpărat un Cadillac Escalade, bolid pentru care a plătit aproape 200.000 de euro. La vremea respectivă scria despre noua achiziție: „Așa ceva (….). Peste RR nu trece nimeni. Doar că este mai mare”.

Tzancă Uraganu a răbufnit, după ce l-a invitat pe Irinel Columbeanu în vila lui de lux! Ce l-a scos din sărite pe manelist? Imaginile sunt virale: „Atâta răutate”

Tzancă Uraganu a împărțit internetul în două tabere, după ce a făcut publică o imagine cu Irinel Columbeanu. Tzancă Uraganu a făcut un gest extrem de nobil la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Manelistul l-a primit în vila lui de lux pe nimeni altul decât fostul milionar Irinel Columbeanu și au luat împreună masa. Cei doi s-au fotografiat, iar imaginile au ajuns pe internet, lucru care a stârnit în rândul internauților un val de controverse.

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară, iar de-a lungul anilor a reușit să strângă o avere destul de mare, care astăzi îi permite să se răsfețe oricând își dorește.

Chiar dacă locuiește într-o vilă luxoasă, artistul nu a uitat de unde a plecat și nu uită nici să îi ajute pe cei mai greu încercați de soartă, atunci când este cazul.

Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu au luat masa împreună, chiar acasă la manelist! ”Sunt sigur că s-a simțit bine”

Așa s-a întâmplat și de această dată, când manelistul l-a primit la el acasă pe Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de la noi din țară, care a pierdut tot ce a agonisit și a ajuns să locuiască la un azil.

Tzancă și fostul milionar de la Izvorani s-au bucurat de clipele petrecute împreună, ba chiar au făcut publice mai multe imagini de la întâlnirea lor. Acest lucru a stârnit un val de controverse în rândul internauților care nu s-au ferit să îl judece pe Irinel că și-a pierdut averea, iar acum trăiește din mila altora.

Tzancă nu s-a putut abține atunci când a văzut ce au putut să scrie urmăritorii săi din mediul online așa că le-a transmis un mesaj.

„Vorbiți numai de mâncare unii! Poate da, chiar nu e hrănit cum trebuie la azil! Trebuie să râdem, nu? Ce a făcut Irinel? A făcut rău la cineva? Că a avut bani și că nu mai are TRBEUIE să-l judecăm? Noi? Atâta răutate aveți în voi!! Sunteți ceea ce spune-ți!!”, a fost mesajul transmis de Tzancă în mediul online.

Chiar dacă Irinel Columbeanu nu mai este în forma de acum câțiva ani, acesta nu și-a pierdut umorul și nu a ezitat să facă un Tik Tok alături de Tzancă Uraganu, pe una dintre celebrele piese ale manelistului în care vorbește despre relația fostului afacerist cu Monica Gabor.

După mult timp, Irinel a apărut în fața publicului cu zâmbetul pe buze și extrem de fericit.

Urmăritorii lui Tzancă s-au împărțit în două tabere

Fotografia făcută publică de Tzancă Uraganu a iscat un întreg scandal în secțiunea de comentarii. În imagine au fost surprinși manelistul și Irinel Columbeanu, stând la o masă pe care se afla un platou cu carne și mai multe sticle de băuturi rafinate.

Multe persoane l-au acuzat pe fostul om de afaceri că mănâncă pe degeaba, după ce a rămas fără bani, dar au existat oameni care i-au și luat apărarea și au vorbit despre toate faptele bune pe care acesta le-a făcut de-a lungul anilor.

„Nu știu niciun gest de caritate, cât ar fi fost de mic să fi făcut acest, Irinel, decât miștouri și aroganțe …”

„Acum 10 anișori domnul Irinel nu dădea un scuipat pe voi, în ziua de astăzi acceptă orice întâlnire ca probabil mai mânca sau bea ceva. Și voi toți ăștia ce îl invitați o faceți doar pentru reclamă sau etc.”

„Mă întreb dacă Irinel când stătea pe zeci de milioane a făcut și el gesturi frumoase față de oameni amărâți???”

„Dă-i și lui 5000 să aibă de chirie de mâncare dacă tot ești așa băiat bun”, au fost câteva dintre comentariile din partea celor care l-au criticat pe Irinel Columbeanu.

„În afară că a donat toți banii de la nuntă unei familii nevoiașe parcă din Constanța, nu a făcut nimic. I-a plăcut să se distreze. Că tu i-ai întins o mână, bravo ție…felicitări! Nu îl judecă nimeni, dar trebuia să se gândească că în viața asta cum faci așa primești, nici mai mult nici mai puțin!”

Citește și Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns” VIDEO

„Să îți dea Dumnezeu multă sănătate și ție Andrei Velcu pentru că le arăți adevărul la lume. Cine suntem noi să judecăm?”

„Ce răi sunteți, nu uitați că puteți fi voi în locul lui Columbeanu, ceea ce i se întâmplă lui, vi se poate întâmpla și vouă celor care faceți mișto, luați aminte, este o lecție de viata pentru toți! Fiți mai buni, și lăsați judecata în mâinile lui Dumnezeu, doar el are puterea și dreptul să o facă.”

„Felicitări! Indiferent de situație omul merită susținere. Oricine poate ajunge în locul lui!”, au fost o parte din mesajele de susținere de la postarea lui Tzancă Uraganu.