Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns” VIDEO

Momente grele pentru cântăreţul Tzancă Uraganu, care susţine că este ameninţat de un grup de interlopi, după ce numele lui a apărut în mega-dosarul Caran, deschis de DIICOT.

09 dec. 2023, 08:50

Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi, după modelul Florin Salam. „Mă aflu într-un loc ascuns pentru că nu mai pot ieşi nicăieri, sunt ameninţat d enişte interlopi foarte pericuiloşi, renumiţi în acelaşi timp. M-au ameninţat, bineînţeles că m-au şi tâlhărit. rog televiziunile să mă contacteze, că nu se mai poate trăi cu aceşti oameni periculoşi, sunt dispuşi să facă ani grei de puşcărie. Sunt într-un loc ascuns pentru că îmi cer taxă de protecţie, le-am mai dat bani...”, a povestit Tzancă Uraganu într-o intervenţie live pe TikTok.

Citește și: Scandal în lumea maneliștilor. Tzancă Uraganu și-a concediat un muzician în timpul turneului din Franța. Manelistul a răbufnit: „Zi de zi este sub influența substanțelor interzise”

@wowtsi

#johnnytsi @Tzanca Uraganu @Spynewss România @Cancan TIKTOK✔️ @✨️SPY✨️News #wowtsidoi #wowtsi #❤️❤️❤️

♬ original sound – Muzik&Funny

„Da, este adevărat, eu nu vreau să fac alte chestii, eu sunt un artist, eu sunt menit pentzru altceva, eu îmi câştig pâinea lega, sunt ameninţat de interlopi foarte periculoşi”, a spus Tzancă Uraganul, care a oprezentat mesajul de ameninţare al unuia dintre interlopi: „Să vină mascaţii!”

@wowtsi

#johnnytsi @Tzanca Uraganu @Cancan TIKTOK✔️ @✨️SPY✨️News @Poliția Română 👮‍♂️ #wowtsidoi #wowtsi #❤️❤️❤️

♬ original sound – Muzik&Funny

„Nu ştiu unde să mă mai duc, sunt ameninţat cu pistoale, nu pot să ajung acasă, sunt pleact, sunt dezoprientat, sunt ameninţat cu pistoale. Eu vreau să fiu fraier, nu vreau să fiu şmecher, nu vreau să mă duc la puşcărie. Mai bine mergeţi voi la puşcărie, că acolo este locul vostru. Rog toate televiziunile să mă contacteze, vreau să deschidem o emisiune în acest caz pe toate posturile de televiziune. Sunt nişte oameni foarte periculoşi”, a mai spus Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu, implicat în dosarul clanului Caran
Nu mai puțin de 84 de percheziții au fost făcute recent în Capitală, dar și în alte orașe din țară, iar vizați au fost membrii clanului Caran, cea mai de temut grupare infracțională din România. Și în care apare și numele lui Tzancă Uraganu! Manelistul a fost ”ars” la un chef de ”Guriță”, călăul Caranilor. Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu în lumea maneliștilor, a simțit pe pielea lui ce înseamnă teroarea Caranilor. S-a întâmplat la un chef la care el a cântat și a ”servit” dedicațiile pe bandă rulantă.

Redăm o parte a stenogramelor, în care cântărețul de muzică de petreceri își servește clienții:

„Pentru Cătălin, Cătălin, încă 50, 100 pentru Cătălin, 150, 200 de euro pentru Cătălin, familia Caran 300, 350 familia Caran, 400 Danciu, viața noastră, Severică, 450, 500 pentru Cristofor, 550, 600, 700, 800, 900 de euro, 1000 de euro, pentru frații lui, verii lui, familia Caran!”, strigă Tzancă. Și se aruncă, din nou, cu ”euroii”. Încă o serie de dedicații fără număr.

Party în stil faraonic de ziua lui Tzancă Uraganu! Cum a sărbătorit manelistul aniversarea vârstei de 33 de ani: „La mulți ani, inima mea!”