Aroganţele lui Cristiano Ronaldo. Un fotbalist maghiar a dezvăluit comportamentul starului lui Juve, la finalul unui meci de Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo a fost ironizat de un adversar înaintea returului dintre Juventus și Ferencvaros din grupa G din UEFA Champions League, programat marţi seară, la Torino.

24 nov. 2020, 19:44
Aroganţele lui Cristiano Ronaldo. Un fotbalist maghiar a dezvăluit comportamentul starului lui Juve, la finalul unui meci de Liga Campionilor

Marcel Heister, a dezvăluit ce s-a întâmplat la meciul de la Budapesta, de acum 3 săptămâni, câştigat de Juventus cu 4-1, dar în care Cristiano Ronaldo nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

La final, Heister a dorit să facă schimb de tricouri cu Cristiano Ronaldo, dar a fost refuzat nu tocmai politicos. „Părea că e supărat și cam nervos. Mi-a făcut semn să dispar atunci când l-am rugat să facem schimb de tricouri. Poate pentru că nu a putut să dea gol împotriva noastră. Sau poate era deranjat de faptul că l-am deposedat de minge atunci când a încercat să mă dribleze. Am și o poză cu intervenția mea, am postat-o pe rețelele sociale. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea„, a povestit jucătorul lui Ferencvaros, potrivit Digi Sport.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, dezvăluiri incendiare! Ce s-a întâmplat între ea şi Cristiano Ronaldo: „Am stat 4 ore cu el, apoi a plecat imediat”

Cu puțin timp înainte de meciul cu Juventus, cei de la Ferencvaros călătoriseră pe Camp Nou unde Barcelona s-a impus cu 5-1. Pentru Heister confruntarea cu Messi și Ousmane Dembele a fost un vis împlinit.

Abia așteptam să joc pe Camp Nou și iată că mă aflam alături de jucători pe care îi știam de pe playstation. L-am văzut pe Messi care-i dădea indicații lui Dembele, nu-mi venea să cred! La Messi nu m-am dus să-i cer tricoul, știam că toți îl vor – oricum, el a făcut un semn că îl va da mai târziu și apoi a dispărut„, a mai povestit Heister.