Aromaterapia. Cum te calmezi, in functie de zodia ta

Aromaterapia contribuie la tratarea unor afectiuni sau la stimularea starii de spirit. Este o tehnica foarte buna pentru relaxare, iar uleiurile esentiale ce sunt folosite in timpul sedintei de aromaterapie pot induce o stare de calm. Toate aceste arome ale diferitelor plante ajuta la relaxare, au efecte benefice asupra noastra si asupra sistemului nervos si muscular. Relaxeaza corpul, trateaza afectiuni precum stresul, oboseala sau apatia.

RomaniaTV.net
03 dec. 2014, 09:33
Aromaterapia. Cum te calmezi, in functie de zodia ta

Astrologia joaca un rol important si cand vorbim de aromaterapie. In functie de zodia in care te-ai nascut, poti afla care sunt plantele sau uleiurile esentiale care te ajuta sa te calmezi.

Berbec
Berbecii sunt foarte agitati, isi fac griji la fiecare pas si au tendinta sa se arunce cu capul inainte. Acesti nativi au nevoie de uleiul de levantica, are proprietati miraculoase asupra lor si ii ajuta sa se calmeze. Totodata, uleiul de absint previne depresiile.
Taur
Taurii au tendinta sa renunte la propriile idealuri sau sa cedeze in fata greutatilor, motiv pentru care piperul le poate stimula ambitia. Totodata, esenta de trandafir ii ajuta sa se relaxeze, florile de camp ii ajuta sa nu fie melancolici, iar ghimbirul le influenteaza entuziasmul.

Citeşte mai mult pe ele.ro