Arsene Wenger, un pachet de muşchi la 70 de ani. Antrenorul a făcut senzaţie pe plajă, în Dubai FOTO

Arsene Wenger este favorit să devină noul antrenor al lui Bayern Munchen, dar momentan se află în vacanţă în Dubai. Tehnicianul de 70 de ani petrece mult timp la plajă, dar în ciuda vârstei, trupul său a atras toate privirile.

RomaniaTV.net
10 nov. 2019, 13:05

Arsene Wenger și-a arătat abdomenul impecabil, plin de pătrățele și a reușit astfel să fie atracția zilei pe nispul fierbinte al Dubaiului. Managerul francez nu a arătat niciun fel de stres și a stat de vorbă liniștit cu toți cei care au vrut asta şi şi-a făcut fotografii cu fanii. Mai târziu, Arsene Wenger a fost surprins în timp ce se relaxa citind o carte.

În altă ordine de idei, Wenger este foarte aproape de a o prelua pe Bayer, el dând detalii din discuţiile cu Karl-Hainz Rumenigge. „Rummenigge m-a sunat miercuri după-amiază. În momentul respectiv nu am putut răspunde, dar l-am sunat înapoi, așa e normal. Era în mașină, se duce să vadă meciul lui Bayern cu Olympiacos.

Am vorbit timp de 4-5 minute cel mult, mi-a zis că a lăsat echipa pe mâinile lui Hans-Dieter Flick timp de două jocuri și m-a întrebat dacă aș fi interesat de a prelua echipa, ținând cont că au nevoie de antrenor. I-am spus că am nevoie de timp, că trebuie să mă gândesc și că putem vorbi săptămâna viitoare, să stabilim. Asta este povestea reală„, a declarat Wenger, pentru beIN Sport.