Arsenie Boca, profeţii înfiorătoare pentru Bucureşti: „Va fi şters de pe faţa Pământului”

Conform spuselor părintelui Arsenie Boca, guvernanţii vor percepe şi mai multe taxe, iar românii o vor duce din ce în ce mai greu, informează site-ul 

06 nov. 2014, 21:34
Arsenie Boca, profeţii înfiorătoare pentru Bucureşti: „Va fi şters de pe faţa Pământului”

Părinte Arsenie Boca, la care mulţi dintre români au mers în pelerinaj, a făcut o serie de predicţii, cu mulţi ani înainte de moartea sa, legate de criza din România, dar şi de faptul că Bucureştiul ar putea fi afectat de o calamitate.

Arsenie Boca a profeţit destinul ROMÂNIEI! Vom fi invadaţi. Flăcările vor împiedica românii să vină acasă

„Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”, ar fi spus părinteşe Arsenie Boca, potrivit mărturiilor măicuţei Septimia Manis, 81 ani, din Codlea.

TRĂIM ZILELE DE PE URMĂ? ÎNSPĂIMÂNTĂTOAREA PROFEŢIE făcută de IUSTIN PÂRVU înainte de moarte 

Şi Capitala va fi afectată în viitor, de o calamitate în urma căreia va fi ştearsă de pe faţa pământului.

„Părintele i-a spus unei doamne de la Bucureşti că pe Bucureşti s-a „ouat” de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va „oua” a treia oară Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului deoarece acolo forfotesc păcatele”, au declarat Preoteasa Lucreţia Urea şi Paraschiva Anghel.

Citeşte şi PROFEŢIILE lui ARSENIE BOCA despre schimbarea care va ZDRUNCINA din temelii Biserica Catolică


loading...
Partenerii noștri