Arsenie vorbește în premieră despre o posibilă invazie a Rusiei în Republica Moldova: „Mi-e teamă”

Fostul membru al celebrei formații din Republica Moldova O-Zone, Arsenie Todiraș, vorbește, în premieră, despre temerile pe care le are, în legătură cu războiul dintre Rusia și Ucraina și ce impact ar putea avea asupra țării lui natale.

09 iun. 2022, 17:21
Arsenie vorbește în premieră despre o posibilă invazie a Rusiei în Republica Moldova: „Mi-e teamă”

Invitat în cadrul unui podcast, Arsenie Todiraș a vorbit despre o posibilă invazie a Rusiei în Republica Moldova, în contextul conflictului din Ucraina care astăzi a a ajuns în cea dea 105-a zi.

Arsenie de la O-zone vorbește despre o posibilă invazie a Rusiei în Republica Moldova

Artistul spune că și-ar dori foarte mult ca războiul din Ucraina să se încheie și omenirea să nu se confrunte cu o conflagrație mondială de proporția celui de-al Doilea Război Mondial.

Citește și: Decizia şocantă luată de Tzancă Uraganu: „Nu o să mai cânt. E vorba de sănătate”

„Nu e foarte plin (calendarul, n.r.). În Turcia nu, nu vara asta. Nici vara trecută nu am fost, că era pandemie. Vara asta e altă problemă, că hotelurile mai anulează, mai amână concertele, din cauza războiului, pentru că foarte mulți din cei care vin să se odihnească în Turcia sunt turiști din Ucraina și e un pic de chestia așa, între ucraineni și ruși. Eu cred că de asta le e frică proprietarilor de hoteluri”, a declarat Arsenie la podcast-ul „Altceva cu Adrian Artene”.

Artistul se teme pentru rudele lui din Republica Moldova

Deși nu mai locuiește de foarte mulți ani în Republica Moldova, Arsenie mai are foarte multe rude acolo și se teme, în cazul unui eventual război, pentru siguranță lor.

„Eu nu aveam de gând, în perioada următoare, să mă întorc în Moldova, dar mi-e teamă pentru rudele mele pe care le am acolo, pentru prietenii mei, pentru țara mea, normal că mi-e teamă, aș vrea să se oprească chestia asta, pentru că așa toate războaiele mari au început parcă încet, o țară, două, trei, apoi întreaga lume”, a mai spus cântărețul.

Citește și: Se mărită Romaniţa Iovan? Vedeta are o relaţie de 14 ani: „Asta e până la urmă tot ceea ce înseamnă”

Ce facem acum? Mai facem un război care să ne strice viețile, tuturor de pe planetă? Știu că lumea povestește cum a trait Al Doilea Război Mondial, eu nu aș vrea să povestesc asta, că uite, am trăit al Treilea Război Mondial, pentru că poate să fie mai greu decât celălalt… Așa că nu aș vrea să existe”, a conchis fostul component al trupei O-Zone.