Arsenium de la trupa O-zone, pregătit de însurătoare. Cine este femeia care i-a furat inima

Arsenie Tudoraș, cunoscut și ca Arsenium de la trupa O-zone, a declarat la Antena Stars că este pregătit să se însoare cu iubita rusoaică după o relație de opt ani.

25 oct. 2021, 22:05
Arsenium de la trupa O-zone, pregătit de însurătoare. Cine este femeia care i-a furat inima

Cântărețul Arsenie Tudoraș, cunoscut și ca Arsenium, fostul solist de la trupa O-zone, a dat câteva detalii interesante despre viața amoroasă într-un interviu la Antena Stars. Artistul a mărturisit că este pregătit să facă pasul cel mare alături de iubita sa, pe care a cunoscut-o în Rusia.

,,Suntem împreună de 8 ani, încă de când am plecat eu în Rusia. Acolo ne-am întâlnit și ne-am îndrăgostit. Încă nu am cerut-o în căsătorie, dar urmează. O să fie ceva frumos, dar nu vreau să dezvălui unde va fi. Poate să fie în Grecia sau în altă locație. Nu am cumpărat inelul, sunt câteva variante. Am o cunoștință care mi-a spus ca o să mă ajute la alegerea inelului.”, a mărturisit artistul pentru Antena Stars.

Artistul trăiește o frumoasa poveste de dragoste de 8 ani, cu o brunetă superbă pe care a cunoscut-o în Rusia. Arsenium a mărturisit că motivul real pentru care nu a cerut-o de soție pe iubita sa este programul încărcat al amândurora care nu le-a permis să organizeze o ceremonie oficială.

,,Noi suntem ca și căsătoriți, lucram mult împreună, mergem la concerte și nu am avut timp sa ne ocupam de asta, dar acum a venit timpul. Iubita mea este plecată acum în Moscova pentru a-și face viză ca să putem merge la concert în Germania.Abia aștept sa ma întorc în Rusia, însă acum situația pandemică nu ne permite acest lucru.”, a mai spus artistul pentru Antena Stars, potrivit SpyNews.

Citește și: Pepe și noua sa iubită surprinși într-un sărut pătimaș. Femeia care l-a pus pe jar pe latino-lover-ul României

Cătălin Cazacu, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru: „Să ne ajute Dumnezeu să avem copii”

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează cel mai nou cuplu din showbiz, iar această situație a luat prin surprindere pe mulți.

Cu toate acestea cei doi actuali parteneri se cunosc de câțiva, din 2018 mai exact, iar la început între ei a existat o strânsă prietenie.

Cătălin Cazacu a vorbit la Teo Show despre cum s-a înfiripat idila dintre el și frumoasa prezentatoare.

“Ne cunoaștem de ceva timp sunt niște ani buni. Noi suntem foarte relaxați, din 2018 suntem prieteni foarte buni. În cazul nostru am ajuns să ne apropiem. În ultima perioadă suntem singuri amândoi. Pupicul ăsta sincer e de puțin timp, de abia acum ni s-a potrivit. S-a întâmplat! Nu a fost o chestie gândită. E prima chestie negândită din viața mea și sper sa iasă bine. Ăștia suntem! Să ne ajute Dumnezeu să avem copii, să îmbătrânim împreună. Tot timpul mi-a plăcut de Ramona, o compătimeam că e așa frumoasă și nu are pe nimeni și am ajuns să-mi placă de ea! A venit avalanșa peste noi acum. E un lucru nou, vom trăi și vom vedea. Dacă e s-o iau, o iau mâine! Dar nu mă ia ea! E foarte mișto ce se întâmplă acum între noi”, a declarat Cătălin Cazacu la “Teo Show”.