Arşinel, despre Dan Mihăescu: A fost permanent alături de ceea ce înseamnă divertismentul românesc

Actorul Alexandru Arşinel a declarat că Dan Mihăescu a fost un scriitor prolific, care a evidenţiat apariţia unor mari actori ai României, fiind permanent alături de ceea ce înseamnă divertismentul românesc.

RomaniaTV.net
25 ian. 2013, 07:43
Arşinel, despre Dan Mihăescu: A fost permanent alături de ceea ce înseamnă divertismentul românesc

„Este regretabil că a dispărut încă o personalitate din lumea showbiz-ului românesc. A fost un scriitor extrem de prolific, care a evidenţiat apariţia unor mari actori, a scris pentru marii actori ai României. Este o mare pierdere mai ales pentru Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, cu ai cărui actori a colaborat”, a spus Alexandru Arşinel.

„A fost permanent alături de ceea ce înseamnă divertismentul românesc„, a adăugat acesta.

Actorul Alexandru Arşinekl a precizat că ştia că de câţiva ani Dan Mihăescu „nu se simte bine”. „Dar s-a luptat. Dumnezeu să-l odihnească!”, a mai spus Alexandru Arşinel.

Cunoscutul umorist, scenarist şi regizor Dan Mihăescu, autorul unor memorabile scheciuri şi scenete scrise pentru nume mari ale comediei româneşti, precum Toma Caragiu şi Dem Rădulescu, a murit joi seară, la vârsta de 79 de ani.

Născut pe 5 iunie 1933, umoristul Dan Mihăescu s-a făcut cunoscut prin textele sale, special scrise şi adaptate pentru emisiuni de televiziune şi care au fost interpretate de cei mai mari actori de comedie din România.

Pe lângă momentele umoristice, acesta a fost şi regizor şi scenarist.

După anii 1990, el a rămas în televiziune, contribuind la realizarea a numeroase emisiuni de divertisment.