Artist celebru, în spital după o cântare LIVE. A LEŞINAT în timp ce cânta

Viaţa de artist nu este întodeauna atât de roz cum pare. Iar asta a simţit-o pe propria piele un cunoscut cântăreţ, care a ajuns la spital din cauza epuizării provocate de numărul prea mare de spectacole.

RomaniaTV.net
06 iun. 2015, 15:22
Artist celebru, în spital după o cântare LIVE. A LEŞINAT în timp ce cânta

Vasilică Ceteraşul a leşinat la o petrecere privată. Dus la spital, medicii i-au spus că a clacat din cauza oboselii acumulate după nenumărate showuri. Ceteraşul este şi la această oră internat, iar medicii l-au atenţionat că are nevoie de o pauză, astfel că riscă să-şi anuleze spectacolele plănuite pentru perioada următoare.

Vasilică Ceteraşul, devenit celebru după ce a participat la un show de talente, a povestit pentru România TV cum a ajuns în spital. „Am fost la o petrecere privată cu nişte prieteni de-ai mei, la Cluj. Am simţit că ceva nu e în regulă şi îi zic băiatului, Alin: Alin, ceva nu e în regulă. Şi zice, vrei să merg cu tine la spital? Nu, că nu lăsăm oamenii fără muzică. Şi toate au fost bune şi m-a luat şi am căzut jos direct, cu vioara în mână. M-au dus la spital şi mi-au zis că am cădere de calciu şi mai multe probleme, oboseală, tensiune. A zis că la vârsta mea nu e OK, că trebuie să fac o pauză măcar două săptămâni, să las telefonul deoparte”, a povestit artistul.

Vasilică Ceteraşul va rămâne internat cel puţin câteva zile şi va fi nevoit să amâne cântările pe care le avea programate în perioada următoare.