Artist celebru surprins în braţele unei brunete focoase. Află despre cine este vorba

Ralfo Wehrlen, exoticul artist din Franţa care a făcut furori în România cu piesele sale ritmate, este mai fericit ca niciodată. Totul are legătură cu noua sa iubită, o brunetă focoasă cu care şi-a petrecut scurta vacanţă la malul mării.

RomaniaTV.net
10 aug. 2016, 09:14

După ce anul trecut Ralfo se despărţea de iubita infidelă cu mare scandal, acum artistul poate spune că viaţa sa a reintrat pe un făgaş normal, ba chiar se gândeşte şi la o posibilă căsătorie.

Ralfo şi iubita sa, Ana Maria, nu sunt împreună de mult timp, dar ceea ce simt îi determină să se comporte ca doi adolescenţi îndrăgostiţi lulea. Surprinşi recent la malul mării de către cei de la SpyNews, cei doi îndrăgostiţi şi-au dat frâu liber sentimentelor şi au captat atenţia tuturor cu gesturile lor desprinse din filme.

„Suntem împreună de puțin timp, dar e femeia vieții mele, e viitoarea mea soție. Cu ea, simt eu, pot să fac familie, să mă gândesc la copii și la stabilitate. Vom merge la Paris și mă gândesc că îi voi da acolo inelul. Ana Maria este o fată senzațională, este extrem de dulce și, de fiecare dată când o văd, mă face să zâmbesc, mă face fericit”, a declarat Ralfo.

Citeşte şi  LOREDANA CHIVU e fierbinte rău. S-a pozat într-o lenjerie intimă ROZ în timp ce…


loading...