Artista care refuză să mai cânte de Revelion: „Sunt și momente când ai nevoie de liniște”. Este super cunoscută, frumoasă și adorată de public

Artista care refuză să mai cânte de Revelion. Este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe ale generației vechi și a mărturisit că a renunțat să mai urce pe scenă în noaptea dintre ani, pentru că preferă să se bucure de liniște.

29 dec. 2023, 23:50
Artista care refuză să mai cânte de Revelion: „Sunt și momente când ai nevoie de liniște”. Este super cunoscută, frumoasă și adorată de public
Artista care refuză să mai cânte de Revelion

Artista care refuză să mai cânte de Revelion. Este vorba despre Anastasia Lazariuc, care după aproape jumătate de secol petrecut pe scenă, a decis că-i momentul unei pauze în noaptea trecerii dintre ani.

Citește și: Anastasia Lazariuc, despre divorţul Ilenei de Ion Ion Ţiriac: „Era firesc să mă afecteze despărţirea”

Artista care refuză să mai cânte de Revelion

Cântăreața își dorește să trăiască o altă viață, în care să se bucure de familie și de lucrurile mici, motiv pentru care, aceasta s-a decis să nu cânte de Revelion.

Prefer să nu cânt. Sunt și momente când ai nevoie de liniște. Nu le poți face pe toate în lumea asta. E rândul altor generații care vin. Nu am renunțat la muzică. Dar fiecare om are nevoie de pauze, de meditații. Nu știi ce va fi mâine.  Eu prefer să trăiesc clipa de acum.

Am muncit prea mult încât să nu-mi permit să și respir, să mă bucur de viață. De o altă parte la care nu am avut acces. Să trăiesc mult mai liniștit și mult mai simplu, ca oamenii de la țară, ca oamenii care știu să admire natura. Nu tuturor ni se permite să facem asta. Vreau să gust puțin din altă etapă a vieții mele. Vom trăi și vom vedea. Am încredere în Creator. El are planuri pentru noi”, a declarat artista, pentru Cancan.ro.

La fiecare final de an, Anastasia Lazariuc consideră că este o persoană norocoasă, mai ales că este sănătoasă. „Cel mai minunat an. Atâta timp cât trăim, cât ne mișcăm și atâta timp cât primim gratis de la Univers, de la Creator, tot ce ne înconjoară, cum să nu fii fericit.

Fiecare e nemuțumit de ceva, dar asta e greșeala fiecăruia dintre noi. Câ suntem sănătoși, asta e cel mai important. Nu cred că sunt vreo persoană specială, care gândește așa, dar de asta ne trimite Dumnezeu în această lume. Ca să savurăm și să-I mulțumim. Dar omul vrea și mai mult, și mai mult.

Oricum, nu știm de unde venim și unde plecăm. Dar sigur venim cu un scop și trebuie să ne dăm seama că vom pleca, așa cum am și venit”, a mai declarat Anastasia Lazariuc.