Artişti celebri au făcut ”Hora Păcii” la Chişinău. Niculina Stoican: „Ce trăim acum este o lecţie primită de la univers”

Artişti celebri din România şi Republica Moldova au făcut ”Hora Păcii” la Chişinău, susţinând un concert caritabil sub bagheta marelui dirijor Nicolae Botgros. Niculina Stoican transmite un mesaj puternic în vremuri de război.

14 mart. 2022, 15:06
Artişti celebri au făcut ”Hora Păcii” la Chişinău. Niculina Stoican: „Ce trăim acum este o lecţie primită de la univers”
Artişti celebri au făcut ”Hora Păcii” la Chişinău

Artişti celebri au făcut ”Hora Păcii” la Chişinău. Printre invitaţii de onoare s-a numărat şi Niculina Stoican, care empatizează cu oamenii din Ucraina. Cântăreaţa este de părere că gesturile românilor de a-i primi pe refugiaţii ucraineni în casele lor sunt absolut normale, iar ceea ce trăim acum e o lecţie primită de la univers.

Citeşte şi: Niculina Stoican, sunată de presupusa amantă a soţului ei: „Eu am fost mândră”

Artişti celebri au făcut ”Hora Păcii” la Chişinău

Eu sunt un om empatic, iubesc oamenii si imi place sa fac atat cat pot. Din putin se face mult, din nimic… nimic ramane! Am facut ce mi-a stat in putinta. A fost un spectacol de o tinuta extraordinara, asa cum toate spectacolele de la Chisinau au fost de fiecare data, in compania Orchestrei Lautarii si a maestrului Nicolae Botgros.

Am cantat cu gandul ca tot ce se petrece acolo, poate ajuta oameni pe care alti oameni ii fac sa rataceasca si sa plece in locuri necunoscute. Sa plece din locurile de care sunt legati. Eu am facut acest exercitiu si am simtit o strangere in suflet, m-am gandit de foarte multe ori, ce as face eu daca as fi nevoita sa plec si sa las in urma locul in care m-am nascut, am trait… e infiorator, cea mai mare durere pe care poti s-o simti.

Omenirea a trecut prin momente de genul acesta cu zeci si sute de ani in urma, si ar fi trebuit sa invatam ca suferinta pe care ne-o provocam unii altora nu duce nicaieri. Pamantul asta e atat de mare si frumos, avem toti loc pe el. Este cumplit! Nu credeam ca in secolul XXI putem sa vedem tancuri, focuri de arma, n-as fi crezut niciodata!

Noi suntem un popor caruia ii pasa! Care reactioneaza la suferinta si ajuta! Eu cred ca pamantul asta pe care noi stam de atata timp este cumva binecuvantat. E aparat de o energie a universului extraordinara pe care noi o ridicam prin vibratie cu ceea ce facem. Intotdeauna, in momente cruciale, romanii au stiut sa se apere. Trebuie sa traim intr-o simbioza totala cu ceea ce ne inconjoara si atunci va fi bine.

Mai cred ca, ceea ce traim acum, este inca o lectie pe care o primim tot de la univers. In ultimii doi ani am inteles cat de important este sa fii sanatos si liber sa faci ceea ce vrei. Si, iata, ce inseamna acum sa ai pace!

Trebuie sa cautam o normalitate, e foarte important! Pentru noi, copiii nostri, nepotii nostri, pentru ce vom lasa in urma noastra. Pamantul si universul nu incepe si nu se opreste cu o generatie. E normal sa avem temeri, dar nu trebuie sa le lasam sa ne domine.”, a declarat Niculina Stoican pentru Star Popular.