Niculina Stoican, sunată de presupusa amantă a soţului ei: „Eu am fost mândră”

Niculina Stoican, sunată de presupusa amantă a soţului ei. Este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România, însă nu a fost ocolită de momente grele. A povestit că s-a confruntat cu situaţii dificile, pe care a ştiut să le gestioneze.

22 feb. 2022, 20:51
Niculina Stoican, sunată de presupusa amantă a soţului ei: „Eu am fost mândră”
Niculina Stoican, sunată de presupusa amantă a soţului ei

Niculina Stoican, sunată de presupusa amantă a soţului ei.  Căsnicia artistei a fost pusă la încercare de nenumărate ori, dar artista a știut de fiecare dată cum să gestioneze situația.

Citeşte şi: Care era, de fapt, relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian. Băiatul de suflet al artistului face dezvăluiri

Niculina Stoican, sunată de presupusa amantă a soţului ei

Cântăreaţa de muzică populară spune că nu este o femeie geloasă și a demonstrat asta chiar când a fost sunată de o domnișoară care se dădea drept amanta soțului ei.

N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a spus Niculina Stoican la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Niculina Stoican aşteaptă nunta fiului său

Cântăreața a vorbit cu mândrie despre Vlad, băiatul său care a studiat în străinătate, dar s-a întors pentru a fi mai aproape de familie. Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare nunta fiului său și a dezvăluit cum se înțelege cu viitoarea noră.

Vlad are 28 ani, iar mama lui așteaptă ziua în care îl va vedea îmbrăcat în costum de ginere. Fiul Niculinei Stoican este de mai mult timp într-o relație, ceea ce o face pe artistă să fie gata în orice moment pentru fericitul anunț.

Eu oricând trebuie să fiu pregătită. Trebuie să se însoare. Nu m-au anunțat, dar o să mă anunțe. Aștept. Locuiesc împreună.”,  a dezvăluit artista. (Citeşte AICI mai multe detalii)