AS Roma în DOLIU după un accident provocat de un român. Un copil şi tatăl său şi-au pierdut viaţa

La câteva ore după înfrângerea catastrofală suferită în Liga Campionilor, în faţa lui Bayern Munchen (scor 1-7), AS Roma a mai primit o veste teribilă. Doi dintre suporterii săi, între care un copil de 7 ani, au pierit într-un accident de scuter.

RomaniaTV.net
23 oct. 2014, 10:45
AS Roma în DOLIU după un accident provocat de un român. Un copil şi tatăl său şi-au pierdut viaţa

Stefano De Sanctis, un fost steward al grupării AS Roma, se afla pe scuter împreună cu fiul său, Cristiano, când a fost lovit în plin de o maşină care circula cu viteză, condusă de un cerăţean român.

Băiatul, în vârstă de numai 7 ani, a murit pe loc, în timp ce tatăl său a decedat câteva ore mai târziu, într-un spital din capitala Italiei.

Accidentul a provocat o emoţie vie în rândul jucătorilor şi staff-ului grupării AS Roma, pe contul de Twitter al grupării fiind publicat un mesaj de condoleanţe. „Suntem foarte trişti după decesul lui Stefano şi al fiului său, Cristiano. Ne prezentăm familiei lor sincerele noastre condoleanţe„.

Mijlocaşul Alessandro Florenzi a postat şi el un mesaj emoţionant: „Odihneşte-te în pace, mic înger roman!„.

Stefano De Sanctis şi fiul său se întorceau de la stadion, unde urmăriseră meciul AS Roma-Bayern Munchen, când au fost loviţi în plin de un Opel Tigra, condus de S.N., cetăţean român.